Luisa Multipurpose Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen

Template Informatie

Luisa is een responsive multifunctionele website sjabloon, gebaseerd op Bootstrap 12 kolom responsieve rooster template. Deze template bevat de nodige functies voor uw online aanwezigheid, zoals portfolio, blog, testimonial en services pagina. Dit is trully multi-purpose template die geschikt is voor een breed scala aan websites. Luisa kan dus een goede keuze zijn voor uw online aanwezigheid. Als u deze sjabloon wilt, vergeet u het niet te beoordelen. Hoofdfuncties31 HTML-pagina's Gebaseerd op Bootstrap 35 Homepage Variaties8 verschillende stijlportefeuilles pagina8 kleurenschema's7 blog layoutsGoogle MapMasonry blogHTML5 & CSS3404 pageFully ResponsiveFont AwesomeClean en Creative DesignCSS3 AnimatiesEasy om aan te passenResponsive Filterbare PortfolioSliderAjax ContactformulierSticky menuCross Browser optimalisatie

Template 65830: Website Template
Ontwerper:WPSpace
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Downloads:16
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Ondersteuning:Heeft u ondersteuning nodig bij het aanpassen van dit thema? Neem dan rechtstreeks contact op met WPSpace, de maker van dit thema.
Features:Ajax, Bootstrap, Multipurpose, Projects, Responsive, Services, Team Members, Testimonials
Waardering: (2 beoordelingen)
Onderwerp(en):Zakelijk, Financieel, Dienstverlening
ExcludeExclusive:Yes
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?

  Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.