Smart Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen

Template Informatie

Smart is een krachtige Creative One-page Responsive HTML5-sjabloon. Het sjabloonontwerp is eenvoudig schoon en modern. Zet je werk af met deze makkelijk te gebruiken en volledig uitgeruste site sjabloon. Deze template past bij elk type portefeuille, persoonlijke website, bedrijfsleven, corporate, design studio etc.Template Kenmerken: Bootstrap 4.0.0-beta8 Home-layoutBased op 1170px Responsive Grid SystemW3C Valid HTMLBuilt met HTML5 en CSS3Modern en Creative DesignPixel PerfectWorking ContactformulierFree Google FontsFree Font Based IconsEasy om aan te passenAnd meer ...

Template 65322: Website Template
Ontwerper:Themesdesign
Ondersteuning:Je kunt gebruik maken van basis ondersteuning via de Nederlandse klantenservice van Zign. Voor uitgebreide ondersteuning kun je in het Engels contact opnemen met Themesdesign, de ontwikkelaar van dit thema.
Downloads:27
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Ondersteuning:Heeft u ondersteuning nodig bij het aanpassen van dit thema? Neem dan rechtstreeks contact op met Themesdesign, de maker van dit thema.
Features:Bootstrap, Multipurpose, Premium, Responsive, Services, Team Members
Waardering: (2 beoordelingen)
Onderwerp(en):Consultancy, Marketing Bureau, Outsourcing, IT, Webdesigner, Ontwerp, Design en Fotografie, Zakelijk, Dienstverlening
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?