Sheltek Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen

Template Informatie

Sheltek - Real Estate Responsive Template is een schoon en elegant ontwerp. De template die geschikt is voor een agentschap, agent, onroerend goed, onroerend goed, huur, retina klaar, realestate, corporate, appartement ... Het heeft een volledig reageerbare breedte automatisch aan te passen aan elke schermgrootte of resolutie. We hebben 11 gedefinieerde lay-outs voor de startpagina opgenomen Om u de beste keuzes in maat te geven. U kunt tussen alle home page layouts mengen om een andere lay-out voor uw eigen website te krijgen. De homepage is in het oog springend met een grote diavoorstelling boven en onder het Mega Menu. Diashow is geweldig met vloeiende overgangen van teksten en mooie afbeeldingen en youtube video's. Reacties Uitgebreide LayoutBootStrap Laatste Versie11 Home Versies56 + HTML Pages28 + Korte Kredietpagina's Element12 + KleurvariantenAmazing Mega MenuWide En Box LayoutGoogle FontFont-AwesomeCreative en Modern Flat Design, Veel mogelijkhedenFully compatibel voor alle grote browsers zoals Zoals Firefox, Safari, Chrome, Vivaldi, Internet Explorer 10 + Goed gedocumenteerd en nog veel meer ... Opmerking: Afbeeldingen zijn niet inbegrepen.

Template 64874: Website Template
Ontwerper:ThemesHub
Ondersteuning:Je kunt gebruik maken van basis ondersteuning via de Nederlandse klantenservice van Zign. Voor uitgebreide ondersteuning kun je in het Engels contact opnemen met ThemesHub, de ontwikkelaar van dit thema.
Downloads:43
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Ondersteuning:Heeft u ondersteuning nodig bij het aanpassen van dit thema? Neem dan rechtstreeks contact op met DevItems, de maker van dit thema.
Waardering: (3 beoordelingen)
Onderwerp(en):Makelaar, Makelaardij
ExcludeExclusive:Yes
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?