Fabricator HTML5 Template

  • Omschrijving
  • Details
  • VragenTemplate Informatie

Op zoek naar een topconcept om een industriële site te creëren? Grab Steelworks Site Template, verfijnde head to toe, maakt uw online aanwezigheid in de toekomst professioneel, zelfs in kleine details. Gebouwd met Bootstrap, deze ontwikkeling is een bewezen manier om uw bezoekers een onberispelijke ervaring op het terrein te bieden. Het was ook voorzien van meer dan 35 kant-en-klare HTML5-pagina's, ze geven u volledige vrijheid in het gebruik van het thema. U kunt de wereld over de voordelen van uw bedrijf vertellen. Voer u vrij om elke pagina met allerlei inhoud, nuttige modules, plugins, widgets te verfraaien en door middel van een rijke UI-kit te kijken. Bovendien kunt u uw werken tentoonstellen en succesvolle projecten afronden met meerdere galerijtypen, zoals raster, metselwerk en kiezelstenen. Als u bij het inhouden van content marketing bent, gebruik dan 5 Blog-lay-outs om potentiële klanten op een goede manier in uw verkooptrechter te betrekken. Klik op de demo om te genieten van Steelworks Site Template in actie.

Template 60101: HTML5 Template
Ontwerper:ZEMEZ
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:De sjabloon is gemaakt voor industrieel, staalwerk, ontwerp en fotografie, kunst en cultuur, samenleving en mensen, bedrijven en diensten.
Downloads:130
Bronbestanden: HTML  PSD 
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Overige Functies:Sliced PSD, Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Live Search, Tabs, Tooltips
Animation:HTML plus JS, Parallax
Bootstrap Versie:3.2.0
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Features:Bootstrap, Extra Pages Layouts, Responsive
Functionaliteit:Gallery
Gallery Script:Accordion, Carousel, Gallery, Isotope, Slider, Grid
Waardering: (9 beoordelingen)
Onderwerp(en):Industrieel, Zakelijk
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Opmerking:Dit thema is uitgebracht onder een GNU GPLv3 licentie, en wordt geleverd zonder stockfoto's of een .PSD bronbestand. Deze bestanden vallen niet onder de GPL licentie.
Benodigde software:
  • HTML editor (zoals Adobe Dreamweaver)

De gebruikte foto's in de template demo zijn ter illustratie en zijn niet inbegrepen met de template.

Stel een vraag over dit thema

Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?