Medina HTML5 Template

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen


Template Informatie

Dit moderne, volledig functionele medische web template is voldoende sterk om de behoeften van een verscheidenheid van bedrijven te beheren. Het kan medische, de samenleving en de mensen, het bedrijfsleven, onderwijs, architectuur, etc. Schoon, geldig codering en uitgebreide documentatie laat naadloze wijziging van dit thema aan de eisen van een bepaald bedrijf te voldoen. Feature-rijke en professioneel ontworpen, zal dit thema kunt u een stevige aanwezigheid op het web, visueel effectief en gebruiksvriendelijk te maken. Omdat het ongelooflijk eenvoudig te installeren en te installeren, het blijkt om een perfecte pasvorm voor uw online business. Geef het een keer te proberen.

Template 55809: HTML5 Template
Ontwerper:ZEMEZ
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:Het thema is goed voor de medische, de samenleving en de mensen, het bedrijfsleven, onderwijs en architectuur websites.
Downloads:168
Bronbestanden: HTML  PSD 
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Overige Functies:Sliced PSD, Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Live Search, Tabs, Tooltips
Animation:HTML plus JS, Parallax
Bootstrap Versie:4.0.x
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Features:Appointment Booking, Bootstrap, Extra Pages Layouts, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Functionaliteit:Gallery
Gallery Script:Accordion, Carousel, Gallery, Isotope, Slider, Grid
Waardering: (12 beoordelingen)
Onderwerp(en):Psycholoog, Medische apparatuur, Tandheelkunde, Plastische chirurgie, Ambulance, Haarkliniek, Gezondheid en Medisch, Counseling, Revalidatie, Zakelijk, Fashion en Beauty, Dokter, Alternatieve geneeswijze
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Benodigde software:
  • HTML editor (zoals Adobe Dreamweaver)

Stel een vraag over dit thema

Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?

Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.