Website Templates

Responsive Website Templates


Met een Responsive Design wordt uw website aangepast aan het gebruikte schermformaat. Uw website schaalt afbeeldingen en teksten zodat deze altijd geheel zichtbaar zijn, zonder er gepinchd of ingezoomd hoeft te worden. Responsive Website Templates maken het mogelijk om een en dezelfde website vanaf meerdere apparaten te bekijken. Of een bezoeker nu gebruikt maakt van een tablet, een desktop of een smartphone, de website zal zich aanpassen aan het apparaat. Een Responsive Website Template zal namelijk elke website aan laten sluiten op het betreffende apparaat, door eenvoudig weg de resolutie en de grootte van menu's afbeeldingen en lettertypes aan te passen.

Het gebruik van een Responsive Website Template op een website levert veel voordelen op. Een website is namelijk voor meer apparatuur toegankelijk en zal zodoende ook meer bezoekers ontvangen. Bovendien zijn aanpassingen op de website - of deze nu bekeken wordt via een tablet, smartphone of dekstop - eenvoudig en snel aan te brengen.

Zelf een eigen website maken met Website Templates?

Kies een ontwerp uit 0 verschillende Website Templates en begin vandaag nog met het maken van je eigen website.Er zijn 0 templates gevonden, dit is pagina 0 van 0.

Bootstrap Templates


Bootstrap Templates zijn website ontwerpen met als basis het door de mensen van Twitter ontwikkelde Bootstrap framework. Dit is een CSS framework wat een zeer sterke basis is voor uw website.

Alle templates ontwikkeld voor Bootstrap zijn responsive. Dit houdt in dat een en dezelfde website geschikt is voor computers, maar ook voor diverse mobiele apparaten, zoals de iPhone, iPad, maar ook andere tablets en smartphones. Het website ontwerp schaalt mee met de scherm resolutie van het gebruikte apparaat.

De Bootstrap Templates worden geleverd met uitgebreide CSS en HTML features, en een complete bibliotheek aan direct bruikbare componenten zoals dialoog vensters, knoppen, breadcrumbs en thumbnails. Bij aankoop van een van onze templates ontvangt u tevens een aantal speciaal ontwikkelde widgets en add-ons, zoals speciale pagina ontwerpen, een portfolio, sliders, social media sharing en CSS3 tricks.

Wat onze klanten zeggen...


Zign.nl