Gebruiksvoorwaarden


BELANGRIJKE INFORMATIE

U dient de volgende voorwaarden goed te lezen. Door aankoop en/of gebruik van producten en/of diensten via onze website geeft aan akkoord te gaan met deze voorwaarden.

LICENTIE

Bij aankoop van een product ontvangt u een Reguliere Licentie. Dit betekent dat u het product mag gebruiken voor het maken van één enkele website van uzelf of uw klant. U dient de template nogmaals aan te schaffen als u een andere site met dezelfde template wilt maken.

GRAFISCHE ONDERDELEN

Alle afbeeldingen, clipart, lettertypen en video's die in onze producten gebruikt worden zijn rechtenvrij en zijn onderdeel van onze producten. De licentie geeft u het recht om deze afbeeldingen, clipart, lettertypen en video's te gebruiken als onderdeel van de website die u wilt gaan bouwen met de gekochte template als basis. U mag deze grafische onderdelen gebruiken voor slechts één enkel project of enkele website. Elke andere vorm van gebruik of verspreiding is verboden. Alle grafische onderdelen worden in een enkele laag met de template bronbestanden meegeleverd, zonder verdere garantie.

Sommige templates zijn voorzien van Flash animatie en bevatten onderdelen die gemaakt zijn met software als Adobe AfterEffects en 3Dmax. Om na te gaan of dergelijke onderdelen in een template zijn gebruikt neemt u contact op met onze klantenservice. Begrijp dat u voldoende ervaring dient te hebben met deze software om dergelijke onderdelen aan te kunnen passen. Als alternatief kunt u dit uitbesteden aan een derde. In dat geval raden we u onze partner Template Tuning aan.

AANPASSINGEN

U mag onze producten aanpassen op iedere gewenste manier.

ONGEOORLOOFD GEBRUIK

Het is niet toegestaan om onze producten, gemodificeerd of niet, op diskette, CD, website of ander medium te plaatsen en aan te bieden voor distributie of verkoop op welke wijze dan ook, zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemmning.

OVERDRAAGBAARHEID

Het is niet toegestaan deze licentie aan anderen te verlenen zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van ons.

EIGENDOMSRECHT

Het is niet toegestaan intellectueel of exclusief eigendom te claimen van onze producten, gemodificeerd of niet. Alle producten zijn eigendom van de onafhankelijke toeleverancier.

AANSPRAKELIJKHEID

Alle producten worden geleverd zonder enige expliciete of impliciete garantie. In geen enkel geval aanvaarden wij aansprakelijkheid voor schade die omvat, maar niet is beperkt tot, direkte, indirekte, speciale, incidentele of consequentiële schade of verlies die voortkomt uit het wel of niet kunnen gebruiken van de producten.

TERUGBETALINGSBELEID

Wij leveren onze producten direct na aankoop via email aan u, waardoor het helaas niet mogelijk is om een terugbetaling aan te vragen nadat uw bestelling is verwerkt en het product aan u is verzonden. Wij hebben daardoor niet de mogelijkheid om het product nog terug te nemen. Er wordt aangenomen, dat u hiervan op de hoogte bent op het moment van aankoop van een van onze producten. Zorg ervoor dat u in de beschrijving van een product goed de informatie over ‘bronbestanden’ en ‘benodigde software’ heeft gelezen. De enige gevallen waarin wij op individuele basis en in onderling overleg uitzonderingen maken op deze regel is wanneer een product onverhoopt niet blijkt te voldoen aan de beschrijving. U dient een eventueel terugbetaalverzoek binnen zeven (7) dagen na de afleverdatum in te dienen.

"THIRD-PARTY" SOFTWARE

We nemen geen verantwoordelijkheid en nemen geen terugbetalingen/retourneringen/omruilingen in behandeling indien uw klachten zijn gebaseerd op het niet ondersteunen van "third-party" software (zoals plug-ins, add-ons, modules, zoekmachines, scripts, extensies, etcetera) anders dan deze als ondersteund vermeld op de beschrijvingspagina van elk product. We zullen nooit garanderen dat onze producten worden ondersteund door welke "third-party" software dan ook, en deze "third-party" software zal ook niet worden ondersteund door onze klantenservice.

ANTIFRAUDECONTROLE

Na aankoop kan iedere levering worden uitgesteld voor handmatige antifraudecontrole. Doorgaans is dit 10 tot 20 minuten, maar in geval van serieuze verdenking van fraude kan dit oplopen tot 20 uur. Deze controle is nodig gebleken door het toenemend aantal mensen die voor de aanschaf van onze producten credit cards gebruiken waarvan zij niet de eigenaar zijn.

INSTALLATIE

U bent zelf verantwoordelijk voor de installatie van templates waarbij dit benodigd is (onder andere osCommerce templates, Joomla templates, etcetera). De installatie van een template is een betaalde dienst en is niet bij de template prijs inbegrepen.

Wij behouden ons het recht voor deze voorwaarden zonder voorafgaande waarschuwing aan te passen.

U kunt deze gebruiksvoorwaarden als PDF downloaden om af te drukken: gebruiksvoorwaarden.pdf (50kb, pdf)