Ik heb een vraag over de betaling


Voor een snel antwoord op uw vraag kunt u ook contact opnemen met de Engelstalige klantenservice Template Help. Deskundige medewerkers beantwoorden uw vraag binnen afzienbare tijd, meestal binnen enkele uren.

Live Chat

U kunt 24 uur per dag chatten met medewerkers van Template-Help. Dit is de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen.

Live Chat
E-mail (Ticket)

Heeft u technische vragen, bijvoorbeeld over installatie of aanpassingen? Maak dan een support ticket aan.

Ticket aanmaken
Telefoon

Het is ook mogelijk om te bellen met Template-Help.

+1 347 342 0463
  • Kan ik een template via iDEAL betalen?
  • Krijg ik een BTW factuur bij mijn bestelling?
Via de betaaldienst Skrill kunt u direct via iDEAL afrekenen. Dit gaat eenvoudig en snel, uw bestelling wordt direct verwerkt en de template zal meestal binnen 15 minuten worden geleverd.
U ontvangt een factuur bij uw bestelling, deze factuur is zonder btw. De verkopende partij (JetImpex Inc, een vennootschap gevestigd in New York, Verenigde Staten) zal de BTW naar u verleggen. Ondernemers geven de factuur aan in de aangifte omzetbelasting (BTW vak "4a Leveringen/diensten uit landen buiten de EU"). Als u de template gebruikt voor belaste (dus commerciële) doeleinden, dan kunt u deze BTW als voorbelasting op dezelfde aangifte weer aftrekken (BTW vak "5b Voorbelasting"). Heeft u geen recht op aftrek dan kunt u de BTW ook niet als voorbelasting in mindering brengen.

Stel een vraag aan de Zign Klantenservice


Gebruik dit formulier om uw vraag te stellen aan onze Nederlandstalige klantenservice. We streven ernaar om iedere vraag binnen 1-2 werkdagen te beantwoorden.

Omschrijf het probleem:
Om u zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen we u het probleem zo duidelijk en uitgebreid mogelijk te omschrijven. Vermeld het nummer van de template, het e-mail adres wat u heeft gebruikt om de bestelling te plaatsen. Heeft u een betalingskenmerk ontvangen, bijvoorbeeld van Paypal of Skrill? Vermeld dit kenmerk dan in het bericht.