Kids PSD Template

Kids PSD Template 65006
Kids

PSD Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen

Template Informatie

Kids is een buitengewoon ontwerp dat is ontworpen voor baby mode verhalen en andere verwante niche site. Deze briljante PSD-sjabloon werd de kleinste elementen verfijnd om een gratis template te maken die geschikt is voor alle e-commerce-winkelwebsites voor het verkopen van producten voor kinderen. Er zijn 10 PSD's in de pakketten. Alles is helder en makkelijk aan te passen wanneer Kids goed georganiseerd zijn in set PSD-bestanden. Bovendien kan deze goddelijke PSD-sjabloon worden gebruikt voor WordPress, Joomla, Drupal of andere CMSs. Functies 10 PSD-bestanden inbegrepen Schone, moderne maar schattige en kleurrijke design die veel geschikt zijn voor winkels die babyartikelen verkopen. Sterke focus op typografie, bruikbaarheid en algemene gebruikerservaring. Ontwerp Gebaseerd op 1170px Grid-systeem. Eenvoudige aanpassing. Goed georganiseerde lagen. PSD-bestanden. Gratis Google Fonts. Gratis Font Based Icons. Geweldige ondersteuning 24/7. Gemakkelijk de bestandsnaam, map, lagen, groepen te vinden. En nog veel meer ... Opmerking: Alle afbeeldingen worden alleen gebruikt voor voorvertoningsdoeleinden en niet inbegrepen in de definitieve aankoopbestanden.

Template 65006: PSD Template
Ontwerper:1protheme
Ondersteuning:Je kunt gebruik maken van basis ondersteuning via de Nederlandse klantenservice van Zign. Voor uitgebreide ondersteuning kun je in het Engels contact opnemen met 1protheme, de ontwikkelaar van dit thema.
Downloads:2
Bronbestanden:
Ondersteuning:Heeft u ondersteuning nodig bij het aanpassen van dit thema? Neem dan rechtstreeks contact op met 1protheme, de maker van dit thema.
Onderwerp(en):Dagopvang, Oppas, Pasgeboren, Zomerkamp, Kinderopvang, Gezin, Mode, Babywinkel, Woning en Gezin, Fashion en Beauty, Kinderen
ExcludeExclusive:Yes
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?

  Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.