Baby Shop PSD Template

Baby Shop PSD Template 64852
Baby Shop

PSD Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen

Template Informatie

Babyshop is een buitengewone PSD-sjabloon die is ontworpen voor babywinkels en andere verwante niche-sites in de industrie. Dit briljante ontwerp werd de kleinste elementen verfijnd om een gratis template te maken die geschikt is voor alle e-commerce-winkelwebsites voor het verkopen van kinderproducten. We willen echt iets creëren dat aan de consument spreekt op een manier die van nature komt uit de lay-outs, de typografie, de kleuren en alles. Daarom zijn 17 PSD-bestanden ook 17 berichten die we aan alle klanten willen overdragen en wijden. Alles is helder en makkelijk aan te passen wanneer de Babyshop goed georganiseerd is in set PSD-bestanden. Het wordt geleverd met prachtige home pagina's, goed gestructureerde lagen groepen en diverse voorbeeld pagina lay-outs zoals About Us, Winkelpagina's, Winkelwagentje, Blog en anderen. Bovendien kan deze goddelijke PSD-sjabloon worden gebruikt voor WordPress, Joomla, Drupal of andere CMSs.Core Features. Schone, moderne maar schattige en kleurrijke ontwerpen die veel geschikt zijn voor winkels die babyartikelen verkopen. Sterke focus op typografie, bruikbaarheid en algemene gebruikerservaring 17 full-layered PSD met 07 prachtige home pages 07 geweldige home page demo's om alle producten te laten zien Aantrekkelijke blog layouts om uw inhoud te promoten De elegante en mooie kleurencombinatie maakt uw website echt aantrekkelijk voor klanten. Diverse stijlen Pagina-opmaak en koptekst Verbazingwekkende pagina-afbeeldingen: Detail, zijbalk, Lijst met pagina sjablonen, zoals Over ons, Uitchecken, Inloggen Winkelopmaak met volledige breedte of met zijbalk en Enkele productdetailsNoteAny media - Afbeeldingen, iconen of logo's die in voorvertoningen worden gebruikt Zijn niet opgenomen in dit artikel en u moet contact opnemen met auteurs om toestemming te krijgen als u ze wilt gebruiken in uw commerciële of niet-commerciële projecten. Lees het helpbestand voor meer details nadat u het ontwerp hebt gekocht.

Template 64852: PSD Template
Ontwerper:digipieces
Ondersteuning:Je kunt gebruik maken van basis ondersteuning via de Nederlandse klantenservice van Zign. Voor uitgebreide ondersteuning kun je in het Engels contact opnemen met digipieces, de ontwikkelaar van dit thema.
Downloads:3
Bronbestanden:
Ondersteuning:Heeft u ondersteuning nodig bij het aanpassen van dit thema? Neem dan rechtstreeks contact op met Digipieces, de maker van dit thema.
Onderwerp(en):Dagopvang, Oppas, Gezinshulp, Pasgeboren, Kinderopvang, Gezin, Mode, Babywinkel, Woning en Gezin, Fashion en Beauty, Kinderen
ExcludeExclusive:Yes
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?

  Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.