StoreFlex OpenCart 3.0.3.2

 • Omschrijving
 • Details
 • VragenTemplate Informatie

Opencart Korean Cosmetics eCommerce-sjabloon Deze Koreaanse eCommerce-sjabloon voor cosmetica van OpenCart is een perfecte mockup voor uw bedrijf online, gespecialiseerd in Koreaanse cosmetica, schoonheid en huid, of haarverzorgingsartikelen. De sjabloon is ontwikkeld op basis van Opencart-platform met een grote verscheidenheid aan slimme functies. Belangrijkste voordelen van het Koreaanse cosmetica-thema Het thema is een eenvoudig te gebruiken eCommerce-oplossing waarvoor geen speciale codeervaardigheden vereist zijn. We hebben deze Korean Cosmetics eCommerce-sjabloon uitgerust met alle noodzakelijke functionele opties die zullen helpen om de winkelinventaris op de beste manier te presenteren, waardoor steeds meer nieuwe klanten worden aangetrokken. Het biedt ondersteuning voor meerdere valuta en meerdere talen. Het thema wordt mogelijk gemaakt door de Mega Menu-module die helpt om de productcategorieën op een juiste manier te structureren. Het is ook noodzakelijk om te markeren: Nieuwsbrief pop-up; Verlanglijstblok; Zoekmodule; Winkelwagen; Uitgelicht productblok; Informatieve links in het voettekstgebied. Contactpagina; Catalogus- en collectiecategoriepagina's, enz. Klik op de link om te zien alle themavoordelen.

Template 98754: OpenCart 3.0.3.2
Ontwerper:ZEMEZ
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Downloads:26
Bronbestanden:
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Retina Ready, Theme Color Switcher
Functionaliteit:Online Store/Shop
Geschikt voor:OpenCart 3.0.3.2
Benodigde versie:OpenCart 3.0.3.2
Opmerking:De template moet worden geïnstalleerd in OpenCart 3.0.3.2. Op gebruik in een andere versie van OpenCart kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Onderwerp(en):Cosmetica Webwinkel, Beauty, Fashion en Beauty
Tags:beauty, body, cosmetics, makeup, masks, organic, perfume, salon
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze OpenCart template? Bijvoorbeeld technische vragen over installatie of compatibiliteit? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?

  Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.