Drug Store OpenCart 3.0.2.0

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Drug Store OpenCart 3.0.2.0
Drug Store OpenCart 3.0.2.0
Drug Store OpenCart 3.0.2.0
Drug Store OpenCart 3.0.2.0
Drug Store OpenCart 3.0.2.0
Drug Store OpenCart 3.0.2.0

Template Informatie

Onze ontwikkelaars weten hoe belangrijk het is voor drogisterijen en medicijnwebsites om een sfeer van vertrouwen en betrouwbaarheid te creëren. Dit is waarom zij het Drug Store OpenCart-thema ontwikkelden. Het is schoon en bevat aantrekkelijke visuele opties. Bovendien heeft Drug Store een intuïtieve navigatie dankzij een goed ontwikkelde structuur en meerdere vooraf gebouwde pagina's. Met de Drogisterij kunt u gezondheidsproducten, cosmetica en vele andere artikelen verkopen. Het is ook een goed e-commerce websitesjabloon. Vanwege het OpenCart e-commerce plug-in pack, bevat dit thema een winkelwagen, een verlanglijstje en een vergelijkingsknop. U kunt bloggen over nieuwkomers of medicijnenartikelen posten. Drogisterij reageert snel en werkt perfect op alle apparaten. Bovendien kunt u elk onderdeel van de Drogisterij bewerken om het beter geschikt te maken voor uw bedrijf.

Template 80798:
Ontwerper:ZEMEZ
Downloads:1
Bronbestanden:
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Retina Ready
Geschikt voor:OpenCart 3.0.2.0
Benodigde versie:OpenCart 3.0.2.0
Opmerking:De template moet worden geïnstalleerd in OpenCart 3.0.2.0. Op gebruik in een andere versie van OpenCart kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Onderwerp(en):Drogist, Gezondheid en Medisch
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze OpenCart template? Bijvoorbeeld technische vragen over installatie of compatibiliteit? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?