Miagro OpenCart 3.0.2.0

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Miagro OpenCart 3.0.2.0
Miagro OpenCart 3.0.2.0
Miagro OpenCart 3.0.2.0
Miagro OpenCart 3.0.2.0
Miagro OpenCart 3.0.2.0
Miagro OpenCart 3.0.2.0
Miagro OpenCart 3.0.2.0
Miagro OpenCart 3.0.2.0

Template Informatie

Miagro is het best reagerende CleanCart-thema van de Agricultural Equipment Store Clean met de beste visuele paginabuilder, waarmee je binnen enkele minuten professionele paginalay-outs kunt maken. Dit thema wordt ook geleverd met meerdere kant-en-klare pagina's. Een verscheidenheid aan kleuren en stijlen van kopteksten, flexibele lay-outs voor het weergeven van inhoud en eenvoudige instelling zijn de belangrijkste kenmerken van de sjabloon. Het is gebouwd op de nieuwste webtechnologieën, wat het gebruik, het vullen van inhoud en ondersteuning comfortabeler maakt. Het thema is ook geoptimaliseerd voor SEO, wat uw site zoekmachine vriendelijk zal maken en u zal helpen met internetmarketing. En een krachtig, intuïtief en gebruikersvriendelijk bedieningspaneel helpt bij het beheer van winkels en de configuratie zonder zich zorgen te hoeven maken over het schrijven van een code.

Template 80063:
Ontwerper:ZEMEZ
Downloads:4
Bronbestanden:
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Retina Ready
Geschikt voor:OpenCart 3.0.2.0
Benodigde versie:OpenCart 3.0.2.0
Opmerking:De template moet worden geïnstalleerd in OpenCart 3.0.2.0. Op gebruik in een andere versie van OpenCart kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Onderwerp(en):Boerderij, Landbouw, Zakelijk
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze OpenCart template? Bijvoorbeeld technische vragen over installatie of compatibiliteit? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?