Constructor OpenCart 3.0.2.0

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Template Informatie

Het is altijd een goed idee om een online winkel te maken en het maakt niet echt uit wat voor soort winkel je hebt. Soms is het voor klanten eenvoudiger om producten te kopen van e-commerce websites en bestellingen. En soms is het gemakkelijker voor u om klanten comfortabel winkelen, volledige beschrijving en intuïtieve navigatie te bieden om extra werk voor uw werknemers te voorkomen. En als u een materiaalwinkel runnen dan is dit OpenCart-thema een perfecte keuze voor u. Gebouwd door ervaren ontwikkelaars, is dit thema volledig bewerkbaar en biedt het u veel structurele functies. Bovendien is het eenvoudig om een website te bewerken die is gebouwd met Constructor. En dankzij creatief, maar toch schoon genoeg ontwerp, kunt u elk product markeren en presenteren. U kunt een bouwwinkel maken en hulpmiddelen verkopen, apparaten bouwen, architectuurhulpmiddelen verven en vele andere items.

Template 79526: OpenCart 3.0.2.0
Ontwerper:ZEMEZ
Downloads:23
Bronbestanden:
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Retina Ready
Geschikt voor:OpenCart 3.0.2.0
Benodigde versie:OpenCart 3.0.2.0
Opmerking:De template moet worden geïnstalleerd in OpenCart 3.0.2.0. Op gebruik in een andere versie van OpenCart kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Onderwerp(en):Industrieel, Zakelijk, Bouwmaterialen
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze OpenCart template? Bijvoorbeeld technische vragen over installatie of compatibiliteit? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?