SWM OpenCart 3.0.2.0

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
SWM OpenCart 3.0.2.0
SWM OpenCart 3.0.2.0
SWM OpenCart 3.0.2.0
SWM OpenCart 3.0.2.0
SWM OpenCart 3.0.2.0
SWM OpenCart 3.0.2.0
SWM OpenCart 3.0.2.0
SWM OpenCart 3.0.2.0

Template Informatie

Er zijn veel soorten kledingbedrijven. Badkleding is er een van. Het is populair en gemakkelijk om zaken te organiseren. Maar als u uw klantenbestand een boost wilt geven en online wilt gaan winkelen, heeft u een website nodig. Dit is de reden waarom onze ontwikkelaars SWM Opencart Theme hebben gemaakt. Ontwikkeld met zorg voor elk detail SWM is een zeer responsive en volledig bewerkbaar thema. Het heeft meerdere vooraf gebouwde pagina's met een goed ontwikkelde structuur die klanten voorzien van intuïtieve navigatie en eenvoudig winkelproces. Bovendien bevat SWM, als gevolg van het Shopify-plug-inpakket, een wagen-, wishlist-, vergelijkingsknop- en valuta-opties. U kunt ook via sociale opties contact houden met klanten of geldige informatie verspreiden met een blog. SWM is een geweldige keuze voor kledingwinkels, accessoireswinkel, badkledingwinkel en winkel voor outfitartikelen.

Template 79423:
Ontwerper:ZEMEZ
Downloads:5
Bronbestanden:
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Retina Ready
Geschikt voor:OpenCart 3.0.2.0
Benodigde versie:OpenCart 3.0.2.0
Opmerking:De template moet worden geïnstalleerd in OpenCart 3.0.2.0. Op gebruik in een andere versie van OpenCart kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Onderwerp(en):Zwemkleding, Mode, Fashion en Beauty
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze OpenCart template? Bijvoorbeeld technische vragen over installatie of compatibiliteit? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?