Carsell OpenCart 3.0.2.0

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Template Informatie

Als u een autoshop runt, moet u reclame maken voor uw bedrijf en contact houden met klanten. En het is extreem gemakkelijk als u een website heeft. Daarom hebben onze ontwikkelaars een Carsell Opencart-thema gemaakt. Het heeft een strak ontwerp en stelt u in staat producten te markeren en op de best mogelijke manier te presenteren. Bovendien heeft Carsell dankzij het OpenCart e-commerce plug-in pakket een winkelwagen-, verlanglijst- en vergelijkingsknop. Het heeft ook taalopties en valuta-opties en u kunt ze gebruiken om nieuwe klanten uit het buitenland te vinden. Het is zeer responsive en ondersteunt afbeeldingen van hoge kwaliteit. Bovendien kun je via sociale opties bloggen over de nieuwste aankomsten of contact houden met klanten. Dit thema is multifunctioneel en je kunt er veel bedrijven mee maken. U kunt een autoshow maken en klanten audiosystemen, stereo's, autobronnen, geluidssystemen en vele andere producten bieden.

Template 78832: OpenCart 3.0.2.0
Ontwerper:ZEMEZ
Downloads:6
Bronbestanden:
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Retina Ready
Geschikt voor:OpenCart 3.0.2.0
Benodigde versie:OpenCart 3.0.2.0
Opmerking:De template moet worden geïnstalleerd in OpenCart 3.0.2.0. Op gebruik in een andere versie van OpenCart kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Onderwerp(en):Car Hi-Fi, Auto, Auto's en Motoren
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze OpenCart template? Bijvoorbeeld technische vragen over installatie of compatibiliteit? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?