BuildMarket OpenCart 3.0.2.0

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Template Informatie

Dit Building Materials Clean OpenCart-thema biedt u de beste opties voor webontwikkeling. Het ontwerp bevat kant-en-klare pagina's voor bouwmaterialenproducten. Het thema ondersteunt de effecten van een vloeiende overgang en parallax. Het is niet alleen een thema, maar een hele bibliotheek van kant-en-klare webcomponenten voor het bouwen van een e-commerce website. Het is geschikt voor het bouwen van benodigdhedenwinkels van welke aard dan ook. Het ondersteunt ook diavoorstellingen en andere coole effecten. Door gebruik te maken van dit OpenCart-thema krijgt u een nette website met een professioneel ontwerp. Het is gebaseerd op de responsieve lay-out. En bevat contactformulieren en Google maps. De code is geschreven in de vorm van moderne internetpraktijken, dus het thema is ook volledig responsive.

Template 78715: OpenCart 3.0.2.0
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Downloads:2
Bronbestanden:
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Retina Ready
Geschikt voor:OpenCart 3.0.2.0
Benodigde versie:OpenCart 3.0.2.0
Opmerking:De template moet worden geïnstalleerd in OpenCart 3.0.2.0. Op gebruik in een andere versie van OpenCart kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Onderwerp(en):Industrieel, Zakelijk, Bouwmaterialen
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze OpenCart template? Bijvoorbeeld technische vragen over installatie of compatibiliteit? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?

  Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.