CookKingo OpenCart 3.0.2.0

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Template Informatie

Dit is een geweldig Kitchen Supplies Clean OpenCart-thema dat geschikt is voor een e-commerce website. Een verzameling van verschillende paginalay-outs is aanwezig. Het ontwerp wordt aangevuld door de mogelijkheid om het ontwerp van alle componenten te bewerken en door de responsiviteit van de paginalay-outs. Alle elementen zijn zeer zorgvuldig ontwikkeld en dragen bij aan de meest aangename eerste indruk van de bezoeker van de website. Dit OpenCart-thema is een constructor die je eenvoudig kunt aanpassen, omdat het veel instellingen bevat. Het thema heeft nogal wat ontwerpopties voor de hoofdpagina en andere pagina's. Het heeft ook volledige SEO-optimalisatie, ondersteuning voor Google-lettertypen en voor zoekmachines geoptimaliseerde geoptimaliseerde code. Dit alles zal u helpen om uw bedrijf te promoten.

Template 78605: OpenCart 3.0.2.0
Ontwerper:ZEMEZ
Downloads:9
Bronbestanden:
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Retina Ready
Geschikt voor:OpenCart 3.0.2.0
Benodigde versie:OpenCart 3.0.2.0
Opmerking:De template moet worden geïnstalleerd in OpenCart 3.0.2.0. Op gebruik in een andere versie van OpenCart kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Waardering: (1 beoordeling)
Onderwerp(en):Woning en Gezin
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze OpenCart template? Bijvoorbeeld technische vragen over installatie of compatibiliteit? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?