+Plus OpenCart 3.0.2.0

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Template Informatie

Klanten besteden veel aandacht aan producten en bedrijven als het gaat om medische zaken. Vooral als het gaat om drogisterijen en winkels voor medische apparatuur. Dit is waarom je een website nodig hebt. Tegenwoordig is dit de beste manier om nieuwe klanten aan te trekken en een sfeer van vertrouwen te creëren. + Plus heeft een schoon en helder ontwerp. Bovendien bevat het alle Opencart-functies die nodig zijn voor comfortabel winkelen. Het heeft een cart, wishlist en vergelijkt knoppen. Bovendien zijn er valutaopties en taalopties die u kunt gebruiken om klanten uit andere regio's aan te trekken. Het is goed gestructureerd en u kunt veel kant-en-klare pagina's gebruiken om uw producten te sorteren en presenteren.

Template 78533: OpenCart 3.0.2.0
Ontwerper:ZEMEZ
Downloads:9
Bronbestanden:
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Retina Ready
Geschikt voor:OpenCart 3.0.2.0
Benodigde versie:OpenCart 3.0.2.0
Opmerking:De template moet worden geïnstalleerd in OpenCart 3.0.2.0. Op gebruik in een andere versie van OpenCart kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Onderwerp(en):Drogist, Gezondheid en Medisch
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze OpenCart template? Bijvoorbeeld technische vragen over installatie of compatibiliteit? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?