FlexWheels OpenCart 3.0.2.0

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
FlexWheels OpenCart 3.0.2.0
FlexWheels OpenCart 3.0.2.0
FlexWheels OpenCart 3.0.2.0
FlexWheels OpenCart 3.0.2.0
FlexWheels OpenCart 3.0.2.0
FlexWheels OpenCart 3.0.2.0
FlexWheels OpenCart 3.0.2.0
FlexWheels OpenCart 3.0.2.0

Template Informatie

Dit volledig reagerende Wheels & Tyres Clean OpenCart-thema zal u helpen om een frisse en moderne website voor uw bedrijf te creëren. Als u niet genoeg tijd heeft, kunt u verschillende interessante ontwerpopties gebruiken die in het pakket zijn opgenomen. U kunt een van de volledige lay-outs gebruiken. Later kunt u de lay-out wijzigen en deze zelf maken. Het thema heeft volledige SEO-optimalisatie en ondersteuning voor Google-lettertypen. Dit alles zal u helpen om uw bedrijf te promoten. Dit thema is gemaakt met een schoon en elegant ontwerp met aandacht voor details. Het heeft een mooie uitstraling en biedt enorme opties voor het aanpassen van de sjabloonparameters. Dit thema is diep aanpasbaar. De sjabloon heeft een geweldige SEO-optimalisatie. Met behulp van een krachtig bedieningspaneel kunt u elk element van uw site aanpassen. Van het menu naar voettekst. Er zijn ook verschillende stijlen om de header van de site te versieren. En voor een gemakkelijkere zoekopdracht van de items is er een functie voor automatisch aanvullen. Dit is een uniek en stijlvol thema dat is ontworpen om vriendelijk te zijn voor klanten.

Template 78247:
Ontwerper:ZEMEZ
Downloads:1
Bronbestanden:
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Retina Ready
Geschikt voor:OpenCart 3.0.2.0
Benodigde versie:OpenCart 3.0.2.0
Opmerking:De template moet worden geïnstalleerd in OpenCart 3.0.2.0. Op gebruik in een andere versie van OpenCart kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Onderwerp(en):Auto, Auto's en Motoren
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze OpenCart template? Bijvoorbeeld technische vragen over installatie of compatibiliteit? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?