Modesing OpenCart 3.0.2.0

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Modesing OpenCart 3.0.2.0
Modesing OpenCart 3.0.2.0
Modesing OpenCart 3.0.2.0
Modesing OpenCart 3.0.2.0
Modesing OpenCart 3.0.2.0
Modesing OpenCart 3.0.2.0
Modesing OpenCart 3.0.2.0
Modesing OpenCart 3.0.2.0

Template Informatie

Als u uw klantenbestand een boost wilt geven, moet u uw bedrijf online vertegenwoordigen. Dit is belangrijk omdat klanten eerst in de webbrowser naar online shops zoeken. Dit is waarom je een website nodig hebt. Een website kan klanten informeren over uw producten en diensten. Het kan ook klanten aantrekken met een ontwerp. En als het gaat om designwinkels of bedrijven is het belangrijk om uw projecten en diensten op de best mogelijke manier te presenteren. Dit is de reden waarom onze ontwikkelaars Modesing Opencart Template hebben gemaakt. Het is perfect geschikt voor winkels met designaccessoires, winkels met decorartikelen, interieurwinkels en meubelzaken. Modesing heeft een schoon en toch oogstrelend ontwerp waarmee u de belangrijkste informatie en producten kunt markeren. Bovendien heeft het aantrekkelijke visuele effecten en als u het ontwerp of de structuur van de website wilt wijzigen, kunt u dit doen met eenvoudige slepen en neerzetten. Vanwege het volledige e-commerce plug-in pack van Opencart kunt u uw klanten cart-, vergelijkings- en wishlist-functies bieden. Bovendien kunt u de valuta en de taal van de website aanpassen om nieuwe klanten uit het buitenland aan te trekken. Modesing heeft een blog, sociale opties, google maps en nog veel meer handige functies.

Template 77723:
Ontwerper:ZEMEZ
Downloads:5
Bronbestanden:
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Retina Ready
Geschikt voor:OpenCart 3.0.2.0
Benodigde versie:OpenCart 3.0.2.0
Opmerking:De template moet worden geïnstalleerd in OpenCart 3.0.2.0. Op gebruik in een andere versie van OpenCart kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Onderwerp(en):Interieurontwerp, Ontwerp
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze OpenCart template? Bijvoorbeeld technische vragen over installatie of compatibiliteit? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?