Eat Me OpenCart 3.0.2.0

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Eat Me OpenCart 3.0.2.0
Eat Me OpenCart 3.0.2.0
Eat Me OpenCart 3.0.2.0
Eat Me OpenCart 3.0.2.0
Eat Me OpenCart 3.0.2.0
Eat Me OpenCart 3.0.2.0
Eat Me OpenCart 3.0.2.0
Eat Me OpenCart 3.0.2.0

Template Informatie

Client Base is het belangrijkste onderdeel van een restaurant- of levensmiddelenbedrijf. Dit is de reden waarom u om uw klanten moet geven en hen de best mogelijke producten moet bieden. Bovendien is het belangrijk om uw klantenbestand te laten groeien. Om het aantal klanten te vergroten, moet u adverteren en indruk maken op klanten met uw maaltijden en drankjes. Tegenwoordig is de beste optie om dit te doen een website. Maar als u een perfecte restaurantwebsite wilt maken, heeft u een speciaal ontworpen websitemalplaatje nodig voor een restaurantbedrijf. Zoals Eat Me Opencart-thema. Het is speciaal ontwikkeld voor de voedingsindustrie en heeft alles wat u nodig hebt voor een succesvolle e-commerce website. Ontwerpers hebben het in een schone maar creatieve en heldere stijl gemaakt. Het is aantrekkelijk en stelt u in staat om producten en de belangrijkste inf. Bovendien kunt u het ontwerp en de structuur op elke gewenste manier wijzigen zonder codeervaardigheden. Het heeft een volledig e-commerce pakket en biedt uw klanten winkelwagen-, verlanglijst- en vergelijkingsknoppen. Daarnaast heeft het valuta-opties en taalopties. Deze functies zijn handig voor het geval u klanten in andere regio's wilt bereiken. Dit thema is perfect voor het bezorgen van eten, een restaurant, een café, een levensmiddelenwinkel, een voedingsbedrijf.

Template 77641:
Ontwerper:ZEMEZ
Downloads:3
Bronbestanden:
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Retina Ready
Geschikt voor:OpenCart 3.0.2.0
Benodigde versie:OpenCart 3.0.2.0
Opmerking:De template moet worden geïnstalleerd in OpenCart 3.0.2.0. Op gebruik in een andere versie van OpenCart kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Onderwerp(en):Cafe en Restaurant, Horeca en Levensmiddelen
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze OpenCart template? Bijvoorbeeld technische vragen over installatie of compatibiliteit? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?