Plumbix OpenCart 3.0.2.0

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Plumbix OpenCart 3.0.2.0
Plumbix OpenCart 3.0.2.0
Plumbix OpenCart 3.0.2.0
Plumbix OpenCart 3.0.2.0
Plumbix OpenCart 3.0.2.0
Plumbix OpenCart 3.0.2.0
Plumbix OpenCart 3.0.2.0
Plumbix OpenCart 3.0.2.0

Template Informatie

Als u het aantal van uw klanten wilt vergroten en voor een groot publiek wilt adverteren voor uw services, dan heeft u een website nodig. Bovendien zorgt een aantrekkelijke en snelle website voor een sfeer van vertrouwen. En daarom hebben we, om u een geschikte website te bieden, Plumbix ontwikkeld. Het is een Opencart-sjabloon met een professioneel ontwikkeld ontwerp. Dankzij de beste paginabuilder kunt u uw website eenvoudig bewerken en inrichten met visuele effecten en hoogwaardige media-inhoud. Met deze sjabloon kunt u een e-commercewebsite voor een sanitairbedrijf of onderhoudsbedrijf maken en uw diensten snel en effectief verlenen. U kunt ook onlinewinkels voor onderdelen en gereedschappen maken dankzij het volledige e-commercepakket van Opencart met functies voor wagens, vergelijkingen en verlanglijstje. Bovendien kunt u klanten voorzien van een intuïtieve zoekopdracht vanwege geavanceerde zoekopdrachten op de website en filters. Plumbix heeft valuta- en taalopties, zodat u uw website in verschillende talen kunt vertalen.

Template 77074:
Ontwerper:ZEMEZ
Downloads:4
Bronbestanden:
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Retina Ready
Geschikt voor:OpenCart 3.0.2.0
Benodigde versie:OpenCart 3.0.2.0
Opmerking:De template moet worden geïnstalleerd in OpenCart 3.0.2.0. Op gebruik in een andere versie van OpenCart kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Waardering: (1 beoordeling)
Onderwerp(en):Loodgieter, Onderhoudsdienst, Zakelijk
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze OpenCart template? Bijvoorbeeld technische vragen over installatie of compatibiliteit? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?