Smartex OpenCart 3.0.2.0

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Smartex OpenCart 3.0.2.0
Smartex OpenCart 3.0.2.0
Smartex OpenCart 3.0.2.0
Smartex OpenCart 3.0.2.0
Smartex OpenCart 3.0.2.0
Smartex OpenCart 3.0.2.0
Smartex OpenCart 3.0.2.0
Smartex OpenCart 3.0.2.0

Template Informatie

Een online winkel is een goed idee als het gaat om elektronica en gadgets. Online winkels zijn groot en ontwikkelen zich snel. Toch zul je zeker veel concurrenten tegenkomen in deze branche en de enige manier om ze te omzeilen is een website gemaakt met compliante code. Om aan deze vereiste te voldoen, presenteren wij u het webthema van Smartex. Het heeft betrouwbare W3C-compliant code ontwikkeld door professionals. Onze ontwerpers hebben veel energie gestoken in het creëren van een minimalistisch en toch oogstrelend ontwerp met gebruiksvriendelijke pagina's die gemakkelijk te navigeren zijn. Het heeft ook geweldige visuele effecten, zoals de diavoorstelling. Smartex is een zeer multifunctioneel websitethema en stelt u in staat verschillende soorten producten te verkopen. Het heeft ook sociale opties en kan in verschillende talen worden vertaald als gevolg van de WPML-plug-in. Volg de link en bekijk de demo om meer te weten te komen over Smartex-functies en functies die u kunt gebruiken om uw bedrijf een boost te geven.

Template 75794:
Ontwerper:ZEMEZ
Downloads:9
Bronbestanden:
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Retina Ready
Geschikt voor:OpenCart 3.0.2.0
Benodigde versie:OpenCart 3.0.2.0
Opmerking:De template moet worden geïnstalleerd in OpenCart 3.0.2.0. Op gebruik in een andere versie van OpenCart kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Waardering: (1 beoordeling)
Onderwerp(en):Elektronica, Elektronicawinkel
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze OpenCart template? Bijvoorbeeld technische vragen over installatie of compatibiliteit? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?