FairyFest OpenCart 3.0.2.0

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen
Template Informatie

Dit is een eenvoudige, snelle en mooie Holiday Store Modern OpenCart Theme voor uw toekomstige website. Als u op zoek bent naar een premium sjabloon voor winkelstraten, hoeft u niet verder te zoeken. Met zijn onderscheidende ontwerp is deze OpenCart-sjabloon uitermate geschikt voor online vakantie winkels. Het heeft een responsieve interface, een uitstekend productfilter en handige menu's. Dit is een uitstekende sjabloon voor het maken van een hoogwaardige e-commercesite voor de feestdagen. Deze sjabloon is diep aanpasbaar. Hiermee kunt u de kant-en-klare pagina-indeling met slechts één klik installeren en later aanpassen. Dit is een unieke en stijlvolle sjabloon die is ontworpen om echt vriendelijk te zijn voor klanten. Met een dergelijke reeks functies is het een prima startpunt voor een website van een vakantiewinkel die je wilt openen.

Template 75672: OpenCart 3.0.2.0
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Downloads:2
Bronbestanden:
Author_user_id:1768190
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Retina Ready
Geschikt voor:OpenCart 3.0.2.0
Benodigde versie:OpenCart 3.0.2.0
Opmerking:De template moet worden geïnstalleerd in OpenCart 3.0.2.0. Op gebruik in een andere versie van OpenCart kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Onderwerp(en):Valentijnsdag, Feestdagen, Cadeaus en Bloemen
Tags:chocolate, day, flowers, gift, holiday, love, marriage, products, relationship, romance, romantic, store, valentine's, wedding, ecommerce, opencart
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.

Stel een vraag over dit thema

Heb je vragen over deze OpenCart template? Bijvoorbeeld technische vragen over installatie of compatibiliteit? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?

Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.