Manail OpenCart 3.0.2.0

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Manail OpenCart 3.0.2.0
Manail OpenCart 3.0.2.0
Manail OpenCart 3.0.2.0
Manail OpenCart 3.0.2.0
Manail OpenCart 3.0.2.0
Manail OpenCart 3.0.2.0
Manail OpenCart 3.0.2.0
Manail OpenCart 3.0.2.0

Template Informatie

Dankzij internet kunnen moderne klanten online producten en diensten zoeken en kiezen. Het is eenvoudig en snel. Bovendien biedt het internet klanten de mogelijkheid om te kiezen tussen vele websites en online winkels om de variant met de meeste voorkeur te vinden. Verschillende online winkels en schoonheidssalons hebben verschillende prijzen, locaties, benodigdheden enzovoort. En daarom is het belangrijk dat elk type bedrijf op de beste manier wordt gepresenteerd. Vooral als het gaat om schoonheidssalons en cosmetica online winkels. U moet er zeker van zijn dat uw website er goed uitziet en van hoge kwaliteit is. Dit is waarom we je Manail voorstellen. Het is een nieuw e-commercesjabloon voor websites dat speciaal is ontwikkeld voor nagelverzorging en schoonheidssalons. Het heeft een schoon en oogstrelend ontwerp. Het is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te navigeren. Dankzij Opencart CMS heeft een winkel die is ontwikkeld met Manail, een verlanglijstje, een vergelijking en winkelwagenfuncties voor comfortabel winkelen. Het heeft een compliant code en werkt zonder problemen. Het heeft alles wat u nodig heeft voor een succesvolle e-commerce website.

Template 75527:
Ontwerper:ZEMEZ
Downloads:2
Bronbestanden:
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Retina Ready
Geschikt voor:OpenCart 3.0.2.0
Benodigde versie:OpenCart 3.0.2.0
Opmerking:De template moet worden geïnstalleerd in OpenCart 3.0.2.0. Op gebruik in een andere versie van OpenCart kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Onderwerp(en):Mode, Kleding Webwinkel, Fashion en Beauty
ExcludeExclusive:Yes
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze OpenCart template? Bijvoorbeeld technische vragen over installatie of compatibiliteit? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?