Woof OpenCart 3.0.2.0

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Template Informatie

Het is veel handiger om dingen online te kopen, zonder ergens naar toe te gaan en op zoek te gaan naar het juiste ding. Deze verklaring geldt ook voor huisdierproducten als voor alle andere. De Woof OpenCart-sjabloon is perfect voor uw dierbenodigdhedenbedrijf. Het is helder, gemakkelijk en zal een perfect hulpmiddel zijn om uw online winkel winstgevend te maken. Alle producten zijn gesorteerd op begrijpelijke categorieën en de structuur van de pagina's is gemakkelijk te navigeren. Het ontwerp is eenvoudig, het laat veel ruimte over en concentreert de gebruiker op de mooie foto's en productkaarten. Multicurrency en meertalige modules maken de gebruikerservaring beter en beïnvloeden het websiteverkeer.

Template 74102: OpenCart 3.0.2.0
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Downloads:31
Bronbestanden:
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Retina Ready
Geschikt voor:OpenCart 3.0.2.0
Benodigde versie:OpenCart 3.0.2.0
Opmerking:De template moet worden geïnstalleerd in OpenCart 3.0.2.0. Op gebruik in een andere versie van OpenCart kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Waardering: (3 beoordelingen)
Onderwerp(en):Dierenwinkel
Tags:animal, animals, breeder, breeding, care, caring, dog, doggo, dogs, grooming, kennel, kennels, pet, puppies, puppy, shelter, sits, train, veterinary, walking
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze OpenCart template? Bijvoorbeeld technische vragen over installatie of compatibiliteit? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?

  Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.