Memotta OpenCart 3.0.2.0

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Template Informatie

Maak een snelle en betrouwbare website voor uw online winkel voor bouwmaterialen, die op alle soorten apparaten werkt, met behulp van deze OpenCart Theme voor bouwmaterialen. Met zijn eenvoudige pagina-maker voor slepen & neerzetten kunt u heel snel een geheel nieuwe website maken. En u kunt ook gemakkelijk uw add-ons aanpassen. U kunt een volledig functionele website maken zonder programmeerkennis. U krijgt ook een website die zich gemakkelijk aanpast aan verschillende schermformaten. Met dit een van de nieuwste sjablonen kunt u eenvoudig elke vorm van webwinkel voor bouwmaterialen maken in slechts enkele minuten. Dit is een ideale oplossing die de aanwezigheid verhoogt.

Template 73740: OpenCart 3.0.2.0
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Downloads:18
Bronbestanden:
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Retina Ready
Geschikt voor:OpenCart 3.0.2.0
Benodigde versie:OpenCart 3.0.2.0
Opmerking:De template moet worden geïnstalleerd in OpenCart 3.0.2.0. Op gebruik in een andere versie van OpenCart kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Waardering: (2 beoordelingen)
Onderwerp(en):Industrieel, Zakelijk, Bouwmaterialen
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze OpenCart template? Bijvoorbeeld technische vragen over installatie of compatibiliteit? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?

  Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.