Caprium OpenCart 3.0.2.0

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Template Informatie

Dit is de beste responsieve Packaging Shop OpenCart-sjabloon met geweldige OpenCart Page Builder. Hiermee kunt u binnen enkele minuten professionele paginalay-outs maken. De sjabloon biedt een verscheidenheid aan kleuren en stijlen van kopteksten, flexibele lay-outs voor het weergeven van inhoud en eenvoudige instelling. Het is gebouwd op de nieuwste webtechnologieën, wat de implementatie, het vullen van inhoud en ondersteuning comfortabeler maakt. Met behulp van een handig zoek- en filtersysteem kunnen uw potentiële klanten binnen enkele seconden vinden wat ze nodig hebben. De sjabloon is ook geoptimaliseerd voor SEO, wat uw site zoekmachine vriendelijk zal maken en u zal helpen met marketing.

Template 71686: OpenCart 3.0.2.0
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Downloads:9
Bronbestanden:
Animation:HTML plus JS, Parallax
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Retina Ready
Geschikt voor:OpenCart 3.0.2.0
Benodigde versie:OpenCart 3.0.2.0
Opmerking:De template moet worden geïnstalleerd in OpenCart 3.0.2.0. Op gebruik in een andere versie van OpenCart kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Onderwerp(en):Industrieel, Packaging, Zakelijk
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze OpenCart template? Bijvoorbeeld technische vragen over installatie of compatibiliteit? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?

  Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.