Powder OpenCart 3.0.2.0

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen
Template Informatie

Powder Opencart Beauty Store Template is een geweldig ogend en krachtig thema voor een online winkel die biologische cosmetica verkoopt. Het is alleen mogelijk om de gezonde levensstijl en natuurlijke schoonheidsproducten te promoten als uw website er fris en aanlokkelijk uitziet. Het thema is volledig responsive en biedt veel premievellen en werkvormen. De functies van het productdisplay zijn zorgvuldig doordacht: ze bevatten een reeks promotionele widgets, sliders en carrousels, prijskaartjes en een soepele check-outervaring. Dit thema heeft alles in huis om u te helpen uw inkomsten te vergroten en een loyale gemeenschap van klanten op te bouwen. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact op met onze 24/7 ondersteuningsdienst.

Template 71665: OpenCart 3.0.2.0
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Downloads:10
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Beauty, Fashion en Beauty
Tags:beauty, cosmetics, healthy, lifestyle, organic, ecommerce, opencart
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Retina Ready, SP Page Builder
Animation:HTML plus JS, Parallax
Geschikt voor:OpenCart 3.0.2.0
Benodigde versie:OpenCart 3.0.2.0
Opmerking:De template moet worden geïnstalleerd in OpenCart 3.0.2.0. Op gebruik in een andere versie van OpenCart kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Waardering: (1 beoordeling)
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Types:OpenCart Themes

Stel een vraag over dit thema

Heb je vragen over deze OpenCart template? Bijvoorbeeld technische vragen over installatie of compatibiliteit? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?

Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.