SnuffCigar OpenCart 3.0.2.0

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Template Informatie

Hou je van noir-films, waar detectives zitten in hun kantoren en sigaren roken? Witte rook verspreidt zich over de donkere plek en creëert de sfeer van mysterie en deductief denken. Deze OpenCart-sjabloon voor online sigarenwinkels laat dezelfde indruk achter op uw websitebezoekers. Zwart-wit kleurenschema en rokerige scherpe afbeeldingen spelen samen om de overtreder te laten verblijven en de productencatalogus te controleren. Parallax-effect en tellers werken perfect, niets vertraagt de download van de pagina. Winkelfunctionaliteit is echt doordacht, net als in elke OpenCart-sjabloon: producten worden geplaatst in categorieën die intuïtief te vinden zijn en gemakkelijk te navigeren.

Template 70687: OpenCart 3.0.2.0
Ontwerper:ZEMEZ
Downloads:11
Bronbestanden:
Animation:HTML plus JS, Parallax
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Retina Ready
Functionaliteit:Blog, Online Store/Shop
Geschikt voor:OpenCart 3.0.2.0
Benodigde versie:OpenCart 3.0.2.0
Opmerking:De template moet worden geïnstalleerd in OpenCart 3.0.2.0. Op gebruik in een andere versie van OpenCart kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Onderwerp(en):Religieus, Mens en Maatschappij
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze OpenCart template? Bijvoorbeeld technische vragen over installatie of compatibiliteit? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?