mr.Snack OpenCart 3.0.2.0

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Template Informatie

mr.Snack is een nieuwe OpenCart-sjabloon voor automatenwinkels, die perfect wordt weergegeven op verschillende soorten schermen. De site, gebouwd op deze sjabloon, kan worden aangevuld met verschillende secties, waaronder een blog en nieuws. De drag & drop-tools vereenvoudigen het bouwproces van aangepaste pagina's zoveel mogelijk. mr.Snack is een krachtige en professionele sjabloon die zal dienen voor een online winkelwebsite van elk formaat. Er is ondersteuning voor verschillende talen, Google-lettertypen, banners en widgets die in onbeperkte hoeveelheden kunnen worden gebruikt. U kunt het winkelwagentje van de site aanpassen en de aanbevolen add-on voor producten of een diavoorstelling gebruiken.

Template 73699:
Ontwerper:ZEMEZ
Downloads:0
Bronbestanden:
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Retina Ready
Geschikt voor:OpenCart 3.0.2.0
Benodigde versie:OpenCart 3.0.2.0
Opmerking:De template moet worden geïnstalleerd in OpenCart 3.0.2.0. Op gebruik in een andere versie van OpenCart kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Onderwerp(en):Horeca en Levensmiddelen, Verkoopautomaat
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Er zijn nog geen vragen gesteld over mr.Snack OpenCart 3.0.2.0 Template

  Heeft u vragen over deze OpenCart template? Bijvoorbeeld technische vragen over installatie of compatibiliteit? Stel uw vragen direct. Wij geven u graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit uw nieuwe website?