Kitchen Supplies OpenCart 3.0.2.0

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Template Informatie

Laconisch, nauwkeurig, maar origineel - de best mogelijke combinatie voor online winkel voor keukengerief. Het zal niet alleen een huisvrouw, maar ook een ervaren chef amuseren en imponeren. Kijk maar eens naar dat originele header-menu en de prachtige schuifregelaar bovenaan de pagina! Het ontwerp is zorgvuldig uitgebalanceerd om te voldoen aan de hoogste eisen. De functionaliteit van het winkelen is handig en goed doordacht, net als bij elke OpenCart-sjabloon. Elke productkaart is geanimeerd en dat maakt de pagina dynamischer. Winkelwagen, verlanglijst en vergelijkingsmodule werken ook soepel. De sjabloon heeft zelfs een blogmodule, zodat u het laatste nieuws met uw klanten en bezoekers kunt delen.

Template 71968:
Ontwerper:ZEMEZ
Downloads:1
Bronbestanden:
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Retina Ready
Geschikt voor:OpenCart 3.0.2.0
Benodigde versie:OpenCart 3.0.2.0
Opmerking:De template moet worden geïnstalleerd in OpenCart 3.0.2.0. Op gebruik in een andere versie van OpenCart kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Onderwerp(en):Woning en Gezin, Decor
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Er zijn nog geen vragen gesteld over Kitchen Supplies OpenCart 3.0.2.0 Template

  Heeft u vragen over deze OpenCart template? Bijvoorbeeld technische vragen over installatie of compatibiliteit? Stel uw vragen direct. Wij geven u graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit uw nieuwe website?