Style & Comfort OpenCart 3.0.2.0

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen


Template Informatie

Style & Comfort is de best reagerende Furniture Store OpenCart-sjabloon met de beste OpenCart Page Builder, waarmee u binnen enkele minuten professionele paginalay-outs kunt maken. Deze OpenCart-sjabloon wordt geleverd met meerdere kant-en-klare pagina's. Een verscheidenheid aan kleuren en stijlen van kopteksten, flexibele lay-outs voor het weergeven van inhoud en het gemak van instellen vormen de belangrijkste kenmerken van de sjabloon. Het is gebouwd op de nieuwste webtechnologieën: Bootstrap 3, CSS3 en HTML5, waardoor deployment, content-vulling en ondersteuning comfortabeler worden. De sjabloon is geoptimaliseerd voor SEO, wat uw site zoekmachine vriendelijk zal maken en u zal helpen met internetmarketing. Een krachtig, intuïtief en vriendelijk sjabloonconfiguratiescherm met alle standaard ingebouwde functies helpt u bij het beheer van winkels en de configuratie zonder u zorgen te hoeven maken over het schrijven van code als u dat niet wilt.

Template 66816:
Ontwerper:ZEMEZ
Downloads:3
Bronbestanden:
Animation:HTML plus JS
Bootstrap Versie:3.3.x
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive
Functionaliteit:Blog, Online Store/Shop
Geschikt voor:OpenCart 3.0.2.0
Benodigde versie:OpenCart 3.0.2.0
Opmerking:De template moet worden geïnstalleerd in OpenCart 3.0.2.0. Op gebruik in een andere versie van OpenCart kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Onderwerp(en):Meubels, Woning en Gezin
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Er zijn nog geen vragen gesteld over Style & Comfort OpenCart 3.0.2.0 Template

  Heeft u vragen over deze OpenCart template? Bijvoorbeeld technische vragen over installatie of compatibiliteit? Stel uw vragen direct. Wij geven u graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit uw nieuwe website?