Jewelixio OpenCart 3.0.2.0

 • Omschrijving
 • Details
 • VragenTemplate Informatie

Jewelixio is een moderne sjabloon voor OpenCart, in feite een juwelierswebsite, klaar voor gebruik. Nadat je een sjabloon hebt gekocht, kun je deze gebruiken voor verschillende juweliers en jezelf niets ontzeggen. Deze OpenCart-sjabloon beschikt over een krachtig admin-paneel, responsive ontwerp, HTML5 en CSS3, Bootstrap 3 en compatibiliteit met elke browser. U zult genieten van onbeperkte kleuren en lettertypen, de mogelijkheid om skins aan te passen, de functie van snelladende foto's, een mogelijkheid om het ontwerp aan te passen met een of meerdere kolommen, MegaMenu, enz. De sjabloon heeft alles wat u nodig hebt om feedback van klanten te krijgen: Veelgestelde vragen , productvragen en een blog. Je zult zeker zijn, gezien de gratis updates en SEO-optimalisatie.

Template 66815:
Ontwerper:ZEMEZ
Downloads:14
Bronbestanden:
Animation:HTML plus JS
Bootstrap Versie:3.3.x
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Retina Ready
Functionaliteit:Blog, Online Store/Shop
Geschikt voor:OpenCart 3.0.2.0
Benodigde versie:OpenCart 3.0.2.0
Opmerking:De template moet worden geïnstalleerd in OpenCart 3.0.2.0. Op gebruik in een andere versie van OpenCart kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Waardering: (1 beoordeling)
Onderwerp(en):Juwelier, Fashion en Beauty
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Er zijn nog geen vragen gesteld over Jewelixio OpenCart 3.0.2.0 Template

  Heeft u vragen over deze OpenCart template? Bijvoorbeeld technische vragen over installatie of compatibiliteit? Stel uw vragen direct. Wij geven u graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit uw nieuwe website?