Car Repair MotoCMS Website

Car Repair MotoCMS Website 55988
thema live demo
Car Repair

MotoCMS Website

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen
MotoCMS voor aankoop kosteloos uitproberen?

Template Informatie

De oorspronkelijke bedoeling van het creëren van een online project wordt altijd tekening in meer klanten, het verkrijgen van meer voordelen en meer zakelijke kansen. Maak gebruik van de auto reparatiewerkplaats website bouwer op te zetten de website kan men alleen maar van dromen! Wij bieden u een comfortabele en begrijpelijke manier, perfect zelfs voor absolute beginners. Nu de invoering van nieuwe pagina's, het bijwerken van foto's, headers, tekstblokken, contact formulieren, kaarten en menu-items is een makkie!

Elke MotoCMS 3.0 lay-out is voorzien van een ingebouwde admin paneel met logisch, maar toch stuwende structuur. Never mind hoe elementaire uw programmering vaardigheden zijn, is het heel goed mogelijk om een volledig functionerende website te maken op basis van een Auto Repair Shop Responsive MotoCMS Website en beginnen te verdienen meteen uw leven! Bovendien, elke MotoCMS 3.0 thema heeft een gratis 14-dagen proefperiode!

Gewoon op de knop Get Your 14-dagen op proef gratis op de lay-out beschrijving pagina en vul je e-mailadres. U krijgt een persoonlijke link verstuurd naar de admin panel en het ontwerp dat u besloten om te gaan met. Het is toegestaan om op het web thema aan te passen en op te slaan alle wijzigingen voor later gebruik. Wacht niet tot de gekozen lay-out te bestellen, nadat je bent helemaal tevreden met zijn uiteindelijke look en feel.

In het geval dat hobbel je in complicaties werken met een MotoCMS 3.0 design, zal ons vriendelijke 24/7 technische ploeg bijstand altijd een schouder te vertrouwen op zijn.

Deze uitstekende Car Repair Shop Responsive MotoCMS 3 Thema's nu naar de webruimte effectief te roeren!

Template 55988: MotoCMS Website
Ontwerper:MotoCMS
Downloads:13
Bronbestanden:
Animation:HTML plus JS, Parallax, Lazy Load effect
Vereisten Webhosting:Zend Guard Loader, with MySQL database support, PHP 5.4.04 of 5.5.09+
Onderwerp(en):Garage, Auto, Auto's en Motoren
Overige Functies:Google Web Fonts, Social Options, Background Options, Google Analytics, Google Webmaster Tools, Iframe, Global Website Settings
Coding:CSS 3, HTML 5, jQuery, LESS, AngularJS, Sass
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Optimized Source Code, Premium, Responsive, Visual Editor
Gallery Script:Carousel, Slider, Grid
Opmaak:Flexible
Media:Audio Player, Video Integration, Video Player, Media Library File Manager
Formulier(en):Contact Form

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met een MotoCMS website? Wij geven je graag advies.


Wees sociaal:

Wordt dit uw nieuwe website?

Slechts 19,95 euro per maand, inclusief domeinnaam, e-mail en webhosting.