Tom Cooper MotoCMS Website

Tom Cooper MotoCMS Website 55509
thema live demo
Tom Cooper

MotoCMS Website

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen


MotoCMS voor aankoop kosteloos uitproberen?

Template Informatie

Heeft u ooit gedroomd van een website die kan worden opgezet bliksemsnelle? We weten dat een perfecte plek om een aantal premium sjablonen voor doe-het-zelvers te vinden. Onze Fotografie Responsive MotoCMS Website is het ding voor elk model of fotografie site! Bijna onmiddellijk installatie is eenvoudig genoeg is voor een newbie en kan een kwestie van enkele seconden.

Maak een werkelijk opmerkelijke verschijning voor uw site met veel visuele effecten, waardoor de intensiteit van uw inhoud presentatie. De graphics van alle web-vriendelijke formaten kunnen worden gebruikt bij het maken van eye-catchy fotogalerijen. Optimaliseer ze met mediabibliotheken niet te verdwalen in een groot aantal grafische elementen.

100% responsive design en cross-browser functies maken Fotografie Responsive MotoCMS 3 Thema's compatibel met alle populaire browsers en laat uw content op het scherm van een gadget te demonstreren. Een breed scala aan ontwerpmogelijkheden wordt aangevuld met krachtige functies. De krachtige fotografie website bouwer is een perfecte oplossing voor een razendsnelle en gebruiksvriendelijke site te bouwen.

Helemaal gratis 14-dagen trial aanbod is gewoon het ding om het product beter te begrijpen. Alle beschikbare functies staan tot uw dienst. Gebruik onze krachtige plug-ins in te stellen en uw inhoud te bewerken in de meest handige manier. Speel met verschillende visuele effecten aan uw resource kijken meer creatief te maken. Of u nu een beslissing tot aankoop van de gekozen sjabloon hebt gemaakt, alle van de demo wijzigingen worden opgeslagen.

Met het oog op de moeilijkheden die u zou kunnen hebben op te lossen, onze 24/7 levenslange ondersteuning is er altijd om u te helpen.

Template 55509: MotoCMS Website
Ontwerper:MotoCMS
Downloads:18
Bronbestanden:
Animation:HTML plus JS, Parallax, Lazy Load effect
Functionaliteit:Portfolio
Opmaak:Flexible
Onderwerp(en):Fotograaf, Fotografie Portfolio, Design en Fotografie
Formulier(en):Contact Form
Overige Functies:Google Web Fonts, Social Options, Background Options, Google Analytics, Google Webmaster Tools, Iframe, Global Website Settings
Coding:CSS 3, HTML 5, jQuery, LESS, AngularJS, Sass
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Optimized Source Code, Premium, Responsive, Visual Editor
Gallery Script:Carousel, Slider, Grid
Media:Audio Player, Video Integration, Video Player, Media Library File Manager
Vereisten Webhosting:Curl, mod_rewrite Apache module, PHP 5.6, 7.0, 7.1 of 7.2

MySQL 5.1+, Spl, Reflection, GD, Json, PDO_MYSQL

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met een MotoCMS website? Wij geven je graag advies.


Wees sociaal:

Wordt dit uw nieuwe website?

Slechts 19,95 euro per maand, inclusief domeinnaam, e-mail en webhosting.