Web Development MotoCMS Website

Web Development MotoCMS Website 55500
thema live demo
Web Development

MotoCMS Website

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

MotoCMS voor aankoop kosteloos uitproberen?

Template Informatie

Op jacht naar een methode voor uw online business website aantrekkelijker te maken voor klanten om te maken? Wil je je eigen website voor web development bedrijf op te bouwen en beginnen met het maken van winst snel? Uitwerken van de juiste uitstraling voor uw online project zou zo'n veeleisende taak zijn! We beseffen dat je kon hebben zich gericht op het doen van andere belangrijke dingen in plaats daarvan!

Een gaan naar MotoCMS 3.0 - het is een real-time-saver voor actieve mensen! Elke Web Development Responsive MotoCMS Website beschikt over een ingebouwde admin panel. U hoeft niet te downloaden van een third-person website, controleren de overeenstemming, onafhankelijk uploaden naar uw klant web hosting service en aan te passen aan deze website template te passen.

Alles is in dezelfde archief: uploaden naar uw hosting service, de licentie te activeren en beginnen met het verbeteren van de gegevens. Voor uw informatie, hebben ervaren webontwikkelaars gewerkt aan de stijl van elke sjabloon. Heb vertrouwen, is het hoogste niveau van kwaliteit voorzien! Het moet gezegd worden dat de MotoCMS 3.0 admin panel is ontwikkeld op basis van een WYSIWYG-editor. De items kunnen eenvoudig worden veranderd door te drukken op hen en je meteen getuige van het uiteindelijke resultaat! Zodra u een gekozen website lay-out hebt gekocht, zal ons volledig gratis 24/7 levenslange ondersteuning altijd u instrueren, wanneer dit nodig zou zijn. Voel je vrij om deze professionals te spreken met de antwoorden te krijgen op al uw vragen!

Gaan na een Web Development Responsive MotoCMS 3 Thema's - het werd gebouwd om uw Internet business zeer winstgevend te maken!

Template 55500: MotoCMS Website
Ontwerper:MotoCMS
Downloads:11
Bronbestanden:
Animation:HTML plus JS, Lazy Load effect
Functionaliteit:Blog
Opmaak:Flexible
Onderwerp(en):Webontwikkeling, Software, Computers en Internet
Formulier(en):Contact Form
Overige Functies:Google Web Fonts, Social Options, Background Options, Google Analytics, Google Webmaster Tools, Iframe, Global Website Settings
Coding:CSS 3, HTML 5, jQuery, LESS, AngularJS, Sass
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Optimized Source Code, Premium, Responsive, Visual Editor
Gallery Script:Carousel, Slider, Grid
Media:Audio Player, Video Integration, Video Player, Media Library File Manager
Vereisten Webhosting:Curl, mod_rewrite Apache module, PHP 5.6, 7.0, 7.1 of 7.2

MySQL 5.1+, Spl, Reflection, GD, Json, PDO_MYSQL

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met een MotoCMS website? Wij geven je graag advies.


Wees sociaal:

Wordt dit uw nieuwe website?

Slechts 19,95 euro per maand, inclusief domeinnaam, e-mail en webhosting.