Garden Pond MotoCMS Website

Garden Pond MotoCMS Website 55135
thema live demo
Garden Pond

MotoCMS Website

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen
MotoCMS voor aankoop kosteloos uitproberen?

Template Informatie

Desire een revisie van je eigen tuin ontwerpen website plaatsen omdat het niet genoeg aantrekkelijk? Of misschien u denkt aan het creëren van een nieuwe online portfolio om te communiceren met uw potentiële klanten? Wat de reden ook is, moet u zeker proberen tuinontwerp website bouwer om Spice up your aanwezigheid op het web. Het creëren van een innovatieve uitstraling voor uw Internet project misschien veel tijd die kan worden besteed aan andere belangrijke dingen nodig.

In dit geval, MotoCMS 3.0 is zeer behulpzaam! Elk Garden Design Responsive MotoCMS Website beschikt over een ingebouwde admin panel. Je zal niet nodig om iets te downloaden van een third-person project of om het even welke grote veranderingen, omdat je een greep van een complete oplossing gereedgemaakt voor gebruik te krijgen. Alle essentiële elementen zijn verkrijgbaar in dezelfde archief: upload alles naar uw hosting, de licentie te activeren en aan de slag met het bewerken en verbeteren van de elementen.

Geschoolde web-ontwikkelaars hebben gewerkt aan de stijl van elk thema. Wees er zeker van dat het hoogste niveau van kwaliteit is gegarandeerd! Het moet gezegd worden dat MotoCMS 3.0 admin panel is gemaakt op basis van een WYSIWYG-editor. Dit maakt het mogelijk om de artikelen te veranderen door simpelweg op te drukken en te zien direct het resultaat!

Kosteloze 24/7 levenslange bijstand is beschikbaar voor elke unit die wij leveren. Wees vrij om contact met onze tech goeroes leveren aan een antwoord op al uw vragen te krijgen!

Selecteer een Garden Design Responsive MotoCMS 3 Thema's - het was ontworpen om uw zakelijke onderneming de moeite waard!

Template 55135: MotoCMS Website
Ontwerper:MotoCMS
Downloads:14
Bronbestanden:
Animation:HTML plus JS, Lazy Load effect
Functionaliteit:Blog
Opmaak:Flexible
Waardering: (1 beoordeling)
Onderwerp(en):Tuinontwerp, Hovenier, Ontwerp, Design en Fotografie, Woning en Gezin
Formulier(en):Contact Form
Overige Functies:Google Web Fonts, Social Options, Background Options, Google Analytics, Google Webmaster Tools, Iframe, Global Website Settings
Coding:CSS 3, HTML 5, jQuery, LESS, AngularJS, Sass
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Optimized Source Code, Premium, Responsive, Visual Editor
Gallery Script:Carousel, Slider, Grid
Media:Audio Player, Video Integration, Video Player, Media Library File Manager
Vereisten Webhosting:Curl, mod_rewrite Apache module, PHP 5.6, 7.0, 7.1 of 7.2

MySQL 5.1+, Spl, Reflection, GD, Json, PDO_MYSQL

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met een MotoCMS website? Wij geven je graag advies.


Wees sociaal:

Wordt dit uw nieuwe website?

Slechts 19,95 euro per maand, inclusief domeinnaam, e-mail en webhosting.