MotoCMS Websites

Maak je eigen website met MotoCMS. De meest gebruiksvriendelijke website bouwer met functies en mogelijkheden waarvan je droomde.

Ken je MotoCMS 3 nog niet? Het is een Wysiwyg ("what you see is what you get") website bouwer, waarmee je websites kunt bouwen zonder HTML code te hoeven leren. In real-time maak je je eigen website, want je ziet meteen hoe de veranderingen worden toegepast. Dankzij de eenvoud en gebruiksvriendelijkheid van MotoCMS kan iedereen een website maken, en daarmee bedoelen we een goed gemaakte website die er geweldig uitziet!

Een MotoCMS Website is altijd compleet. Je ontvangt niet alleen een website met een prachtig ontwerp, maar ook het eenvoudig te gebruiken MotoCMS 3 Beheersysteem inclusief onbeperkt CMS en Thema updates, je eigen .nl of .be domeinnaam, een persoonlijk e-mail adres, en een veilig SSL certicaat.

Zelf een eigen website maken met MotoCMS?

Kies een ontwerp uit 1052 verschillende MotoCMS Websites en begin vandaag nog met het maken van je eigen website.Er zijn 1052 templates gevonden, dit is pagina 1 van 44.

De voordelen van MotoCMS Websites

• MotoCMS 3 Beheersysteem inclusief gratis CMS en Thema updates
• Gratis .nl of .be domeinnaam
• Een eigen, persoonlijk E-mail adres
• Veilige verbinding door middel van een SSL certificaat
• Geen installatie nodig!
• Maak zelf een super snelle website met hoge laadtijden
• Responsive design:geschikt voor desktop, laptop, tablet en smartphone!
• Geheel vernieuwd Klik-en-Sleep Beheersysteem
• Kleurenkiezer en andere nieuwe widgets
• Handige Mediabibliotheek
• Nederlandstalige Beheeromgeving!

Na het plaatsen van uw bestelling ontvang je de inloggegevens waarmee je kunt inloggen in het eenvoudig te gebruiken MotoCMS website beheersysteem. In het beheersysteem kun je zelf de inhoud van de website aanpassen, zoals foto's en tekst toevoegen, de locatie van de Google Map aanpassen, en het contactformulier activeren.

Snelheid en laadtijden hebben een grote impact op de prestaties van een website. Je gebruikerservaring en conversie ratio valt of staat met de snelheid van je website. MotoCMS 3 draagt bij om de prestaties van je website te verbeteren, doordat de thema's super snel zullen laden. Nu kun je je bedrijf verbeteren, zonder je zorgen te maken dat je gebruikers wegklikken voordat de website is geladen.

Een responsief webdesign is de grootste en belangrijkste functionele verandering in MotoCMS 3. Volgens veel klanten van de vorige versie van MotoCMS was het ontbrekend van een responsive design het grootste nadeel. De ontwikkelaars van MotoCMS hebben responsive design en de snelle technologie meegenomen, en nu is het mogelijk om een volledig responsive website te bouwen voor een goede prijs. Hoe het werkt in de beheeromgeving? Nadat je bent ingelogd en naar de sectie "pages" bent gegaan, zie je de icoontjes bovenaan voor desktop, tablet en smartphone. Wanneer je de desktop versie van de website aan het bewerken bent, kun je een ander icoontje klikken om te bekijken hoe de website er uitziet op een mobiel apparaat. Je kunt dus alle versies van de website tegelijkertijd bewerken!


De "klik-en-sleep" bewerker is altijd een van de grootste voordelen van MotoCMS geweest, omdat dit website beheersysteem gemakkelijk te gebruiken is en plezierig werkt, zelfs voor gebruikers met basiskennis van HTML. MotoCMS 3 volgt deze traditie van het gebruiken van de "klik-en-sleep" en heeft deze aanzienlijk verbeterd. De editor is nu sneller, gemakkelijker en ziet er geweldig uit.


In het MotoCMS 3 beheersysteem kun je eenvoudig de stijl van de achtergrond wijzigen met passende kleuren om het hele design van je website naar smaak aan te passen. Je kunt ook een achtergrondafbeelding instellen, de grootte ervan kiezen, en vervolgens de positie van de afbeelding perfectioneren met behulp van pijltjes.


Het kunnen kiezen van kleuren met de Kleurenkiezer is een van de grootste innovaties in MotoCMS 3. Geen enkele andere website bouwer heeft dezelfde handige en professionele tool waarmee je een website kunt ontwerpen met behulp van een perfect kleurenschema. Dit is een handige feature, of je nu wel of geen gevoel hebt voor het combineren van kleuren. Elk schema bevat vijf basiskleuren, en voor elk van deze kleuren zijn weer vijf kleuren toegevoegd die hiet goed mee combineren. Elk van deze vijf kleuren hoort bij een set objecten van de layout.

Een voorbeeld. Alle knoppen op de website zijn blauw gekleurd, maar je besluit om ze geel te maken. Je bewerkt een vereiste blauwe kleur in de sectie Dashboard Design, en alle knoppen worden geel. Deze exclusieve MotoCMS 3 feature zorgt ervoor dat je het gehele kleurenpalet van je websiteontwerp binnen luttele seconden kunt veranderen.


Je kunt elke standaard tekststijl kiezen in het beheersysteem van MotoCMS 3. Je kunt ook je eigen tekststijl toevoegen. Elke MotoCMS template heeft een vaste en unieke set met lettertypen. Je kunt de tekstkleur aanpassen met de Color Picker, en je kunt de regelhoogte en tussenruimte instellen.


De Mediabibliotheek is uitgebreid met een drietal filters, te weten "Alle Bestanden", "Alle Afbeeldingen" en "Alle Videos". Hiermee kun je al je bestanden sorteren met een enkele klik van de muis. Je kunt zoveel mappen toevoegen als je nodig bent om al je mediabestanden te organiseren, met maximaal 5 subniveaus per map. De uploader staat toe om bestanden van 100MB of groter toe te voegen, een erg nuttige feature omdat je afbeeldingen niet eerst kleiner hoeft te maken voordat je ze upload. Tip: Het verkleinen van afbeeldingen helpt wel om je website sneller te maken.


We hopen dat je geïnteresseerd bent geraakt in deze website bouwer. Bekijk hierboven de collectie met thema's voor MotoCMS 3. Aarzel niet te lang en begin met het maken van je eigen website met MotoCMS 3!

Wat onze klanten zeggen...


Zign.nl