MotoCMS HTML Templates

Bij Zign we zijn continu op zoek naar nieuwe technieken en mogelijkheden om ons productaanbod te verbeteren. MotoCMS is hier een voorbeeld van. MotoCMS bieden we al sinds 2009 aan en staat bekend om het uiterst gebruikersvriendelijke Flash CMS waarmee het mogelijk is om zonder technische kennis een fraaie website op te zetten. Sinds kort is er een speciale versie ontwikkeld voor het eenvoudig maken van multimediale HTML5 websites - MotoCMS HTML.

Zelf een eigen website maken met MotoCMS HTML?

Kies een ontwerp uit 1846 verschillende MotoCMS HTML Templates en begin vandaag nog met het maken van je eigen website.Er zijn 1846 templates gevonden, dit is pagina 1 van 77.

Deze nieuwe generatie van MotoCMS Websites zijn ontwikkeld als volledige HTML5 websites. Wat een MotoCMS Website uniek maakt is het uiterst gebruikersvriendelijke beheersysteem. Een nieuw tijdperk is aangebroken voor het ontwikkelen van websites, met prachtige interactieve mogelijkheden en rich-media ervaringen voor de eindgebruiker. Samen met de eenvoud van 'slepen en neerzetten' functionaliteit biedt MotoCMS de website beheerder alle mogelijkheid om te profiteren van de enorme toolbox en opties. Alle MotoCMS Websites zijn voorzien van widgets (gadgets) waarmee zaken als contactformulieren, foto gallerijen en kaarten van Google Maps kunnen worden weergegeven.

Wat onze klanten zeggen...


Zign.nl