Spicia Magento 2.3.4

  • Omschrijving
  • Details
  • VragenThema Informatie

Spices Online Store Template van Magento Een rijke verzameling kruiden en specerijen maakt elke maaltijd heerlijk. Speciaal voor die behoeften hebben wij deze online winkel template voor kruiden ontwikkeld. Dit Magento 2-thema heeft alles wat je nodig hebt om een professionele online winkel te creëren - geavanceerde architectuur, uitstekende functionaliteit met krachtig beheerderspaneel. Magento 2 prominente functies gebruikt in Spices ThemeConfigureerbare Magento 2-plug-ins.Ajax-extensies.Grid en lijstweergave van productweergave.Meertalige en multi-valuta opties om de doelgroep uit te breiden.Sample Data Installer-extensie.Thema-opties.Mega-menu; Sample Data Installer; Shop op merkextensie. Bovendien krijg je een handige documentatiegids met de installatie-instructies. Deze sjabloon voor kruiden en kruiden heeft een responsive ontwerp. Responsief ontwerp is een methode voor webontwerp waarmee pagina's zich kunnen aanpassen aan een schermresolutie van elk soort gadget - of het nu gaat om een desktop pc, een tablet of een mobiele telefoon. Uw website is over de hele wereld beschikbaar en op alle bekende apparaten met een sjabloon voor buitensportartikelen. Kruid een gerecht met liefde en het beviel elk gehemelte.

Template 99499: Magento 2.3.4
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende vier weken na aankoop van het thema gebruik maken van de klantenservice bij vragen over installatie of aanpassingen.
Bronbestanden:
Licentie:Eenmalig gebruik (overdraagbaar)
Categories View:Grid, List
Onderwerp(en):Specerijen, Horeca en Levensmiddelen
Tags:blend, cooking, dried, flavor, herbs, pepper, salt, spice
Features:Ajax, Responsive, Retina Ready
Valuta:USD, EUR
Magento Extensions:Ajax Search, MegaMenu, Ajax Catalog, Shop by Brand, Featured Products, Theme Options, Sample Data Installer
Geschikt voor:Magento 2.3.4
Benodigde versie:Magento 2.3.4
Opmerking:Het thema moet worden geïnstalleerd in Magento 2.3.4. Op gebruik in een andere versie van Magento 2 kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Formulier(en):Advanced Search, Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Afbeeldingen:Ja
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Types:Magento Themes

Stel een vraag over dit thema

Een eigen Magento webwinkel beginnen, maar heb je geen idee waar te starten? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Is dit je nieuwe website?