Silent Hall Magento 2.3.3

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen


Template Informatie

Funeral Services eCommerce Template van Magento 2 Het kan moeilijk zijn om een geschikt model te vinden om een website te maken voor de behoeften van de uitvaartorganisatie. We begrijpen dat het een onaangename maar ook onvermijdelijke situatie is en we zijn erop gericht om het soepeler te maken. Daarom kunt u met deze e-commerce sjabloon voor begrafenisdiensten op basis van Magento met gemak een herdenkingsdienst en begraafplaats maken met effectieve promotie-opties. Funeral Services eCommerce Template Kansen U zult aangenaam verrast zijn met de mogelijkheden die deze e-commerce template biedt. Het thema is volledig responsive, het betekent dat de website van uw uitvaartdienst even goed zal worden uitgevoerd op alle mogelijke schermresoluties. Laten we kort de meest prominente functies beschrijven die worden gebruikt in het Silent Hall-thema. Het themapakket bevat 3 kant-en-klare lay-outs van de hoofdpagina. Exclusieve Magento 2-plug-ins (inclusief Ajax Search en Ajax-catalogus). Samengestelde Mega Menu die de mogelijkheid biedt om de sjablooncategorieën op een geschikte manier te structureren. Abonnement op de nieuwsbrief in het voettekstgebied. Mogelijkheid om producten in een raster of lijst weer te geven bekijken op de categoriepagina. 24/7 minnelijke ondersteuning. Met deze Funeral Services Magento Theme met Sample Data Installer Sample Data Installer-tool kunt u het hele proces van thema-installatie eenvoudiger en met slechts een paar klikken maken. Alle afbeeldingen, pictogrammen en ook tekstuele inhoud zijn voorbeeldgegevens. Als u verwacht dat uw website erg op de demo lijkt, hebt u een extensie voor het installatieprogramma voor voorbeeldgegevens nodig. We hebben deze tool in de uitvaartsjabloon ingesloten om het hele proces van thema-installatie voor u en met slechts een paar klikken eenvoudiger te maken. Je kunt hier ook een andere bekijken. Klik op om het thema in actie te zien. Als je geïnteresseerd bent, kun je door gerelateerde Magento 2-thema's kijken:

Template 97741: Magento 2.3.3
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende vier weken na aankoop van het thema gebruik maken van de klantenservice bij vragen over installatie of aanpassingen.
Bronbestanden:
Categories View:Grid, List
Onderwerp(en):Uitvaart, Mens en Maatschappij
Tags:coffin, cremation, funeral, gravestone, memory
Features:Beheersysteem, Ajax, Responsive, Retina Ready, Online Store/Shop, HTML plus JS
Valuta:USD, EUR
Magento Extensions:Ajax Search, Custom Menu, Ajax Catalog, Shop by Brand, Featured Products, Theme Options, Sample Data Installer
Geschikt voor:Magento 2.3.3
Benodigde versie:Magento 2.3.3
Opmerking:Het thema moet worden geïnstalleerd in Magento 2.3.3. Op gebruik in een andere versie van Magento 2 kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Formulier(en):Contact Form, Login Form, Newsletter Subscription, User Registration
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Types:Magento Themes

Stel een vraag over dit thema

Een eigen Magento webwinkel beginnen, maar heb je geen idee waar te starten? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?