Gemany Magento 2.3.3

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen


Template Informatie

Juweliersjabloon van Magento 2 Maak kennis met de nieuwe juweliersjabloon Magento 2 die een "wonder" kan zijn voor juweliersbedrijven. Het heeft alles voor de beste presentatie van sieradenproducten: perfect passend ontwerp van de startpagina en krachtige functionaliteit. Het thema heeft een duidelijke lay-outstructuur, zodat klanten gemakkelijk door de site kunnen navigeren. Dankzij Ajax-plug-ins in het pakket. Magento Jewel Store-sjabloon Prominente functies Configureerbare Magento 2-plug-ins. Voorbeeldgegevensinstallatie. Documentatiegids met de installatie-instructies. 24/7 minnelijke technische ondersteuning. Ajax-modules. Reactief ontwerp. Deze juweliersjabloon is klaar voor retina Met sjablonen voor retina kunt u een website maken waar de afbeeldingen die u ziet levendig, gedetailleerd en scherp zijn. De kleuren worden helderder en levendiger. Houd uw website in de pas met de tijd met behulp van deze juweliersjabloon met adaptief ontwerp. Je foto's en de hele inhoud kunnen scherp en mooi zijn. Kleuren zijn verbluffend, slim en het zorgt ervoor dat uw website er veel beter uitziet op elk soort gadget. Vind hier het laatste.

Template 96048: Magento 2.3.3
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende vier weken na aankoop van het thema gebruik maken van de klantenservice bij vragen over installatie of aanpassingen.
Bronbestanden:
Categories View:Grid, List
Onderwerp(en):Juwelier, Fashion en Beauty
Tags:accessories, bracelets, brooches, diamond, earrings, necklace, ring, watches
Features:Beheersysteem, Ajax, Responsive, Retina Ready, Online Store/Shop, HTML plus JS
Magento Extensions:Ajax Search, MegaMenu, Ajax Catalog, Shop by Brand, Featured Products, Theme Options, Sample Data Installer
Geschikt voor:Magento 2.3.3
Benodigde versie:Magento 2.3.3
Opmerking:Het thema moet worden geïnstalleerd in Magento 2.3.3. Op gebruik in een andere versie van Magento 2 kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Formulier(en):Advanced Search, Contact Form, Login Form, Newsletter Subscription, User Registration
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Types:Magento Themes

Stel een vraag over dit thema

Een eigen Magento webwinkel beginnen, maar heb je geen idee waar te starten? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?