Lum Magento 2.3.3

  • Omschrijving
  • Details
  • VragenTemplate Informatie

Optometry Store Template van Magento 2 Optometry store template genaamd Lum is een perfecte keuze als u een online winkel wilt starten en bouwen om items voor optica, optometrie, oogzorg en zonnebrillen te verkopen. Brillen zijn tegenwoordig veelgevraagde accessoires om de ogen te beschermen tegen de zomerzon, of tegen de computer en mobiele apparaten of gewoon als iemand problemen heeft met de visuele zin. Ze verbeteren het menselijk zicht en kunnen een stijlvol accessoire zijn. Deze optometrie-opslagsjabloon is uitgerust met vele functies die speciaal zijn ontwikkeld voor brillenwinkels. Lum heeft een helder ontwerp met een kleurrijke schuifregelaar over de volle breedte en meerdere banners die worden gebruikt om een accent te leggen op de meest waardevolle producten. Met behulp van Ajax-plug-ins (Zoeken, Catalogus) hebben de klanten de mogelijkheid om de perfecte bril te vinden. U kunt de meest relevante informatie over uw winkel plaatsen - adres, een korte beschrijving van uw winkel, winkellogo op de marker en deze op de hoofdpagina van uw website plaatsen met behulp van google map ingebed in deze optometrie-winkelsjabloon. Deze Optometry Store Template is Responsive Lum heeft een volledig responsive ontwerp dat een soepele ervaring op locatie biedt. Het betekent dat het goed wordt uitgevoerd op alle schermresoluties, mobiele of computerschermformaten. Mobiele telefoons zorgen voor 80% van het universele internetgebruik. Het is van cruciaal belang om uw internetsite responsive te maken als u uw huidige klanten niet wilt verkleinen. Zoek hier het laatste. Extra Eyewear Theme Features3 beschikbare lay-outs van de hoofdpagina. Meertalige en multi-valuta opties om de doelgroep uit te breiden. Voorbeeldgegevens Installatie-extensie. Thema-opties. Merk op dat het optometrie-opslagsjabloonpakket Figma-bronnen, een web-app, bevat; je kunt het in een browser uitvoeren en daarom op vrijwel elk besturingssysteem. Als je geïnteresseerd bent, kun je door gerelateerde Magento 2-thema's kijken:

Template 95507: Magento 2.3.3
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende vier weken na aankoop van het thema gebruik maken van de klantenservice bij vragen over installatie of aanpassingen.
Bronbestanden:
Categories View:Grid, List
Onderwerp(en):Opticiën, Mode, Gezondheid en Medisch, Brillen, Fashion en Beauty, Accessoires
Tags:care, contact, eyeglasses, eyewear, glasses, lenses, optometry, reading, sunglasses, vision
Features:Beheersysteem, Ajax, Responsive, Retina Ready, Search Engine Friendly, Online Store/Shop, HTML 5, jQuery
Valuta:USD, EUR
Gallery Script:Slider
Magento Extensions:Ajax Search, MegaMenu, Film Slider, Ajax Wishlist, Ajax Compare, Ajax Catalog, Newsletter popup, Layout Switcher, Google Map, Shop by Brand, Catalog Images Grid, Blog, Featured Products, Theme Options, Special Price Countdown, Smart Product Labels, Social Login, Site Maintenance, Sample Data Installer, AMP
Geschikt voor:Magento 2.3.3
Benodigde versie:Magento 2.3.3
Opmerking:Het thema moet worden geïnstalleerd in Magento 2.3.3. Op gebruik in een andere versie van Magento 2 kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Types:Magento Themes

Stel een vraag over dit thema

Een eigen Magento webwinkel beginnen, maar heb je geen idee waar te starten? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?