PeachPixie Magento 2.3.3

  • Omschrijving
  • Details
  • VragenTemplate Informatie

Als BB cream, patches, sheet maskers buzz words voor jou zijn, dan weet je zeker iets over Koreaanse cosmeticaproducten. Koreaanse huidverzorgings- en schoonheidsproducten blijven wereldwijd in populariteit groeien. PeachPixie - Koreaans cosmetica-winkelontwerp Magento Theme is ontwikkeld in overeenstemming met de nieuwste schoonheidstrends en Magento-softwarevereisten om u te helpen bij het creëren van een online winkel om K-beauty-artikelen te verkopen. Indrukwekkend Koreaans Cosmetica Store-ontwerp PeachPixie-sjabloon is ontworpen in een zachte, neutrale paletkleur die perfect past voor een dergelijke site. Een succesvolle online winkel moet aantrekkelijk en comfortabel zijn voor bezoekers van de site. Daarom is het heel belangrijk om de juiste indruk te maken. Met dit Korean Cosmetics Website Design Magento Theme kun je een succesvolle online winkel bouwen om biologische huidverzorgingsproducten en make-up schoonheidsproducten te verkopen. Het thema heeft niet alleen een indrukwekkend ontwerp, maar wordt geleverd met een reeks functies waarmee de website kan worden beheerd. Laat ons u enkele van dichtbij bekijken. Ongelooflijke Koreaanse cosmetica Website-ontwerpkenmerken Ajax Magento 2-extensies. Ajax Catalog en Ajax Search-plug-ins zijn geweldige navigatiehulpmiddelen waarmee u snel de benodigde producten kunt vinden en gemakkelijk kunt filteren zonder de pagina opnieuw te laden. Mega Menu. Als je deze Magento-extensie hebt, is het niet langer een gedoe om een vervolgkeuzemenu van elke structuur te maken. U kunt uw categorieën organiseren en instellen, ze vullen met producten, aangepaste teksten, links, banners. Megamenu kan bovenaan de pagina worden weergegeven waardoor het navigatieproces beter beschikbaar is. Aanbevolen producten. Met deze plug-in kunt u de gewenste producten op de startpagina weergeven. De producten worden aangeboden in tabs-structuur zoals Meest bekeken, Nieuw binnen, Bestsellers, etc. Winkelen op merk. Sommige klanten zijn op zoek naar bepaalde producten met bekende, vertrouwde merken. De module Winkelen op merk houdt rekening met de mogelijkheid om de producten op merk te vinden. Het helpt om meer tijd te besparen met deze module. Naast alle hierboven genoemde slimme functies, biedt deze Koreaanse cosmetica-ontwerpsjabloon: Adaptief ontwerp; Sample Data Installer-module; Thema-opties; Handige documentatiehandleiding; 24/7 ondersteuning. Houd er rekening mee dat het pakket geen .psd-bestanden bevat, alleen Figma-bronnen. U zult zeker de keuze van de PeachPixie K-beauty-sjabloon waarderen. Klik op de link Live Preview en zie het thema in actie. Als je geïnteresseerd bent, kun je door gerelateerde Magento 2-thema's kijken:

Template 93035: Magento 2.3.3
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende vier weken na aankoop van het thema gebruik maken van de klantenservice bij vragen over installatie of aanpassingen.
Bronbestanden:
Categories View:Grid, List
Onderwerp(en):Cosmetica Webwinkel, Beauty, Fashion en Beauty
Tags:beauty, cleansing, cosmetics, makeup, masks, organic, patch
Features:Beheersysteem, Ajax, Bootstrap, Responsive, Retina Ready, Search Engine Friendly, Online Store/Shop, HTML 5, jQuery, HTML plus JS
Gallery Script:Accordion
Magento Extensions:Ajax Search, MegaMenu, Ajax Catalog, Shop by Brand, Featured Products, Theme Options, Sample Data Installer
Geschikt voor:Magento 2.3.3
Benodigde versie:Magento 2.3.3
Opmerking:Het thema moet worden geïnstalleerd in Magento 2.3.3. Op gebruik in een andere versie van Magento 2 kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Waardering: (1 beoordeling)
Formulier(en):Advanced Search, Contact Form, Login Form, Newsletter Subscription, User Registration
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Types:Magento Themes

Stel een vraag over dit thema

Een eigen Magento webwinkel beginnen, maar heb je geen idee waar te starten? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?