Bowitus Magento 2.3.3

  • Omschrijving
  • Details
  • VragenTemplate Informatie

Bowitus - is een lingeriesjabloon ontwikkeld in overeenstemming met de nieuwste Magento 2-normen die een perfecte oplossing kunnen zijn voor de online ondergoedwinkels voor modeondergoed. Professioneel gecodeerd en geïnspireerd door de nieuwste designtrends, zal het levendige ontwerp van de lingeriesjabloon een stijlvolle touch toevoegen aan elke luxe lingeriewebsite. Lingerie Shop Website Template van Magento 2 Het thema is vooraf geladen met een aanpasbaar nieuwsbrief-pop-upformulier - een belangrijke eCommerce-tool die het eerste is dat bezoekers van de site te zien krijgen bij het bereiken van uw website. Het is de beste manier om contact te maken met klanten, nieuwe producten aan te kondigen, verkoop en deals van de dag te promoten. Het wordt geleverd met een schuifregelaar over de volle breedte, meerdere banners met achtergrondafbeelding met call-to-action-knoppen, waarmee u eenvoudig uw beste aanbiedingen, producten en andere inhoud op de meest pakkende en interactieve manier kunt weergeven. Bovendien bevat de sjabloon 2 variaties van homepaginalay-outs waarbij de verkoopartikelen op een nette manier worden gepresenteerd, met focus op producten; uniek gerangschikte koptekst en informatieve voettekst. Essentiële extensies voor Magento 2: de MegaMenu-extensie wordt weergegeven in de linkerzijbalk en gebruikt om een complex menu met logisch gestructureerde categorieën te bouwen om de navigatie te vergemakkelijken. meer tijd. Ajax-extensies inclusief Ajax Search, Ajax Wishlist, Ajax Catalog, Ajax Compare laten u de bruikbaarheid van uw winkel naar een hoog niveau brengen. Met Ajax-extensies kunnen klanten gewenste producten toevoegen aan de winkelwagen, verlanglijst en vergelijkingslijst zonder de pagina opnieuw te laden. Met de Ajax Search-plug-in kunt u sneller naar producten zoeken. De sitebezoekers zien de voorgestelde producten direct nadat ze de eerste letter in de zoekopdracht hebben ingevoerd. Uitgelichte producten-widget maakt het mogelijk de gewenste producten te markeren zoals deze aan de voorkant van uw winkel worden weergegeven. Met de blog-extensie kunnen klanten hun berichten toevoegen in het blogformulier op de Magento2-website. De klant kan het bericht ook bewerken of verwijderen. Google Map in uw winkel toevoegen met winkellocaties en korte beschrijvingen. De module biedt standaard drie kaarten: de kaart op de contactpagina, de kaart in de voettekst van andere pagina's en de kaart op de startpagina. Lingerie Website Website Template is Responsive. De sjabloon draait op een volledig responsive framework. Het ontwerp van deze lingeriesjabloon zal een soepele on-site ervaring kunnen bieden voor iedereen van uw doelgroep. Trouwens, het zal gemakkelijk worden aangepast aan elk apparaat en zal er perfect uitzien op alle schermformaten. Druk op om het thema in actie te zien! Dit vind je misschien ook leuk:

Template 89401: Magento 2.3.3
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende vier weken na aankoop van het thema gebruik maken van de klantenservice bij vragen over installatie of aanpassingen.
Bronbestanden:
Categories View:Grid, List
Onderwerp(en):Dames Lingerie, Mode, Fashion en Beauty, Lingerie
Tags:accessories, bikini, bra, lingerie, panties, push-up, sleep, underwear
Features:Beheersysteem, Mobile Layout Included, Responsive, Retina Ready, Online Store/Shop, HTML 5, jQuery, HTML plus JS
Gallery Script:Grid
Magento Extensions:Ajax Search, MegaMenu, Film Slider, Ajax Wishlist, Ajax Compare, Ajax Catalog, Newsletter popup, Layout Switcher, Google Map, Shop by Brand, Blog, Featured Products, Theme Options, Special Price Countdown, Smart Product Labels, Site Maintenance, Sample Data Installer, AMP
Geschikt voor:Magento 2.3.3
Benodigde versie:Magento 2.3.3
Opmerking:Het thema moet worden geïnstalleerd in Magento 2.3.3. Op gebruik in een andere versie van Magento 2 kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Formulier(en):Advanced Search, Contact Form, Login Form, Newsletter Subscription, User Registration, Search Form
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Types:Magento Themes

Stel een vraag over dit thema

Een eigen Magento webwinkel beginnen, maar heb je geen idee waar te starten? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?