Okloc Magento 2.3.2

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen
Template Informatie

Een horloge is een accessoire waarmee je er slim en professioneel uitziet. We hebben Okloc een horlogewinkelsjabloon gemaakt die een kant-en-klare oplossing kan zijn om online een winstgevende, mooie horlogewinkel te creëren. Perfect horlogewinkelontwerp Okloc is een volledig responsive Magento 2-thema gemaakt in zwart-witte paletkleur, perfect voor een elegant horlogewinkelontwerp om accessoires op het web te presenteren en te verkopen. Tegenwoordig zijn beelden van hoge resolutie en betere kwaliteit de behoefte van het uur geworden. Deze sjabloon heeft een retina-klaar ontwerp, een belangrijke oplossing voor bezoekers die uw website bezoeken met een high-definition telefoon of tablet. Voordelen van Magento Watch Template Het eerste dat we moeten vermelden, deze watch shop-sjabloon heeft een krachtig, intuïtief bedieningspaneel met alle ingebouwde basisfuncties die u helpen bij het winkelbeheer en de configuratie. Beste Magento-extensies Magento 2-extensies maken het beheerproces soepel en betrouwbaar. Ze bieden onbeperkte mogelijkheden voor het optimaliseren van Magento 2-winkels. Hieronder zullen we de Magento-plug-ins die in deze Watch Shop-sjabloon worden gebruikt nader bekijken. Megamenu. De mogelijkheid om complexe menu's voor een online winkel te maken, is best belangrijk. Met deze uitbreiding is het mogelijk om gestructureerde samengestelde menu's te bouwen waarmee bezoekers op elk moment toegang hebben tot verschillende categorieën. Versnelde mobiele paginamodule biedt nieuwe mogelijkheden voor mobiele apparaten. De extensie kan automatisch Magento AMP mobiele pagina's maken voor de startpagina, categoriepagina's en productpagina's. Pagina's aangedreven door AMP worden onmiddellijk geladen met content.Embedded Blog. Bloggen is een geweldige manier om de bezoekers en klanten van uw winkel te informeren over het belangrijke productnieuws. Google Map. Met de gegeven module kunt u de Google-map insluiten in uw Magento-website. Er zijn meer modules om te observeren. Je kunt erop klikken en ze allemaal in actie bekijken. Het is bekend dat het Magento-thema een geweldige basis kan worden voor het creëren van een professionele online winkel. Vergeet deze kans niet. Dit vind je misschien ook leuk:

Template 88387: Magento 2.3.2
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende vier weken na aankoop van het thema gebruik maken van de klantenservice bij vragen over installatie of aanpassingen.
Bronbestanden:
Categories View:Grid, List
Onderwerp(en):Mode, Horloges, Fashion en Beauty, Accessoires
Tags:accessories, bracelet, casual, smart, time, timekeeper, watch, wristwatch
Features:Beheersysteem, Ajax, Mobile Layout Included, Responsive, Retina Ready, Search Engine Friendly, Online Store/Shop, HTML 5, jQuery, HTML plus JS
Gallery Script:Grid
Magento Extensions:Ajax Search, MegaMenu, Film Slider, Ajax Wishlist, Ajax Compare, Ajax Catalog, Newsletter popup, Layout Switcher, Google Map, Shop by Brand, Catalog Images Grid, Blog, Featured Products, Theme Options, Site Maintenance, Sample Data Installer, AMP
Geschikt voor:Magento 2.3.2
Benodigde versie:Magento 2.3.2
Opmerking:Het thema moet worden geïnstalleerd in Magento 2.3.2. Op gebruik in een andere versie van Magento 2 kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Formulier(en):Advanced Search, Contact Form, Login Form, Newsletter Subscription, User Registration, Search Form
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Types:Magento Themes

Stel een vraag over dit thema

Een eigen Magento webwinkel beginnen, maar heb je geen idee waar te starten? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?