Janeerigo Magento Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Thema Informatie

Janeerigo Men's Fashion is een strak en leuk uitziend thema, dat goed werkt voor e-commerce winkels en winkels. Het thema is geschikt voor een winkel met een breed scala aan producten. Janeerigo Men's Fashion-thema is geweldig voor visuele verhalen omdat het zeer grote en kleurrijke banners heeft en ook video's bevat die echt goed zijn. Het is ook geoptimaliseerd voor grote afbeeldingen. Janeerigo Herenmode Magento 2 Thema Dit thema zit vol met e-commerce specifieke functionaliteiten en high-end marktgerichte relevante elementen. Het thema is nauwkeurig getest en geoptimaliseerd voor sneller laden en prestaties van uw winkel. Janeerigo is compatibel met Magento 2.3.2 en is eenvoudig in te stellen. Het thema is nauwkeurig getest en geoptimaliseerd voor sneller laden en prestaties van uw winkel. Bekijk de live demo!

Template 85113: Magento Theme
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende vier weken na aankoop van het thema gebruik maken van de klantenservice bij vragen over installatie of aanpassingen.
Bronbestanden:
Licentie:Eenmalig gebruik (overdraagbaar)
Onderwerp(en):Mode, Kleding Webwinkel, Fashion en Beauty, Mannen Ondergoed
Tags:accessories, apparel, cardigans, casual, chinos, closing, costume, costumes, hoodies, jeans, jumpers, shirts, shoes, shorts, sport
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Types:Magento Themes

Stel een vraag over dit thema

Een eigen Magento webwinkel beginnen, maar heb je geen idee waar te starten? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Is dit je nieuwe website?