Obveris Magento 2.3.2

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen

Template Informatie

Creëer een gloednieuwe online kruidenierswinkel en verbeter uw voedselverkoop. Ga er gewoon mee akkoord dat het veel handiger is om alle benodigde producten onderweg te bestellen en uw tijd vrij te maken voor aangenamere dingen. Het enige dat u nodig hebt, is een smakelijke website en een goede marketingstrategie. Deze sjabloon lost het probleem op met het ontwerpen van websites. De heldere, aantrekkelijke afbeeldingen zullen een heerlijke indruk maken op de klanten. Houd er rekening mee dat achtergrondafbeelding het gevoel van diepte en perspectief oplevert. Banners die rond de schuifregelaar zijn geplaatst, hebben een zoomeffect. Nieuwe producten zijn gemarkeerd met oranje stickers. Het wordt algemeen erkend dat oranje kleur de eetlust en de geestelijke activiteit stimuleert. We hopen dat je het sjabloon dat nu op je scherm staat leuk vindt. Het kan vandaag de jouwe worden.

Template 83332: Magento 2.3.2
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Downloads:33
Bronbestanden:
Coding:LESS
Features:Accelerated Mobile Pages (AMP), Ajax, Extended Package, Extra Pages Layouts, Grid CSS, Responsive, Sample Data Installer, eCommerce, One
Functionaliteit:Online Store/Shop
Magento Extensions:Ajax Search, MegaMenu, Ajax Wishlist, Ajax Compare, Ajax Catalog, Newsletter popup, Google Map, Shop by Brand, Catalog Images Grid, Featured Products, Theme Options, Special Price Countdown, Site Maintenance, Sample Data Installer, AMP
Geschikt voor:Magento 2.3.2
Benodigde versie:Magento 2.3.2
Opmerking:De template moet worden geïnstalleerd in Magento 2.3.2. Op gebruik in een andere versie van Magento 2 kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Onderwerp(en):Supermarkt, Horeca en Levensmiddelen
Formulier(en):Advanced Search, Contact Form, Login Form, Newsletter Subscription
Magento Edition:Magento Open Source
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Een eigen Magento webwinkel beginnen, maar heb je geen idee waar te starten? Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?